Workshop special de ziua femeii

Workshop special de ziua femeii

150,00 lei

La acest atelier creativ vei face cunostinta cu produsele ecologice Annie Sloan Chalk Paint. Vei avea ocazia sa incerci vopselele si tehnicile de vopsire, si sa decorezi o rama din lemn de 36cm x 28cm. Poti testa cum se obtine o suprafata neteda sau una texturata, vei învata cum se antichizeaza o suprafata cu ajutorul cerurilor colorate. Pe sticla din rama vom exersa decorarea cu transferurile IOD, iti voi arata cat de simpla este aceasta tehnica.
Durata atelierului este de aproximativ  3 ore cu pauza de cafea si snacksuri din partea casei. Toate materialele si accesoriile necesare pentru acest workshop sunt asigurate de catre atelierul nostru.
Locurile sunt limitate. Vom lucra in grupuri mici de max. 6 persoane. Daca nu se formeaza o echipa de minim 3 persoane, ne rezervam dreptul de a reprograma atelierul la o data convenabila pentru participantii inscrisi.
Dupa absolvirea cursului participantii beneficieaza timp de 10 zile de 10% discount la toate produsele din magazin.
Data urmatorului workshop: 8 martie 2022, ora 10.
IMPORTANT: daca nu ai alte produse in cos, foloseste codul CUPON sa nu-ti calculeze sistemul taxa de transport.

Descriere

Contramandarea wokshopului

Participarea la workshop se poate contramanda cu cel putin o saptamana inainte de incepere cu restituirea sumei totale achitate. Daca contramandarea are loc cu cel puțin 48 de ore de la ora inceperii, va restutuim suma partial, daca are loc cu mai putin de 48 de ore, nu va putem returna banii, insa puteti folosi suma pentru participarea la alt workshop, sau pentru achizitionarea de produse Annie Sloan din webshop. Participarea la curs poate fi contramandata o singura data.

S-ar putea să-ți placă și…