Conditii de livrare

/Conditii de livrare
Conditii de livrare2021-08-06T11:21:23+03:00

Conditii de livrare

Produsele achizitionate din webshop se pot prelua in urmatoarele moduri:

 1. Preluare personala din magazin in Miercurea-Ciuc, str. Marton Aron, nr. 10., pe durata programului sau in orice alta data stabilita prealabil.
 2. Livrare prin curier:
  Livrarea se face numai pe teritoriul Romaniei prin intermediul serviciilor de curierat rapid ale Sameday. Taxa de livrare prin serviciul de curierat rapid este de 15 RON/colet, adica 20 RON/colet in caz de plata ramburs, oriunde in tara. 
 3. Livrare gratuita in cazul in care valoarea comenzii depaseste 400 RON.

Termenul de expediere al comenzilor este, in general, de 48 ore de la efectuarea comenzii.

Conditii de garantie, renunţare la comanda

 • fiecare client are dreptul de a renunta la cumparare in decurs de 14 zile dupa primirea produselor comandate. In acest caz i se va returna preţul produselor in 14 zile dupa returnare.
 • In cazul de renunt la cumparare de produse:
  • clientul va suporta toate costurile care apar din cauza renuntarii
  • returnarea nu se refera la costurile de transport
  • dupa ce primim produsele returnate, vom initia rambursarea pretului
  • produsul se va primi inapoi doar in ambalajul original, impreuna cu factura, daca ati deschis ambalajul, nu mai puteti renunta la cumparare
  • produsele restituite trebuie sa fie in stare perfecta, nedeteriorate, fara urme de uzura sau folosire. In cazul neindeplinirii acestei conditii ne rezervam dreptul de a nu rambursa preţul produselor

Prin utilizarea acestui site utilizatorul/clientul acceptă conditiile de livrare si renuntare la comanda de mai sus, termenii si conditiile, dar si  a politicii de confidenţialitate.