Conditii de livrare

Produsele achizitionate din webshop se pot prelua in urmatoarele moduri:

 1. Preluare personala din magazin in Miercurea-Ciuc, str. Brasovului, nr. 4., pe durata programului sau in orice alta data stabilita prealabil.
 2. Livrare prin curier:
  Livrarea se face numai pe teritoriul Romaniei prin intermediul serviciilor de curierat rapid ale Sameday. Taxa de livrare prin serviciul de curierat rapid este de 15 RON/colet, adica 20 RON/colet in caz de plata ramburs, oriunde in tara. 
 3. Livrare gratuita in cazul in care valoarea comenzii depaseste 400 RON.

Termenul de expediere al comenzilor este, in general, de doua zile lucratoare de la efectuarea comenzii.

Retragere din contract

Conform OUG 34/2014, clientii persoane fizice in calitate de consumatori au dreptul de a se retrage din contractul de achizitie de produse incheiat la distanta pe siteul www.allmycrafts.ro, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile, fara a fi nevoiti sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G 34/2014. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.

Perioada de retragere este de 14 zile, termen ce incepe din ziua semnarii de primire a documentului de transport ce contine comanda si care sta la baza confirmarii livrarii acesteia, pentru cazul in care bunurile comandate se livreaza intr-o singura operatiune. In cazul unui contract privind bunuri multiple comandate de consumator printr-o singura comanda si livrate separat, termenul incepe din ziua la care clientul intra in posesia fizica a ultimului colet.

Pentru a-si exercita dreptul de retragere, este necesar ca clientul sa ne informeze cu privire la decizia de a se retrage din contractul de achizitie utilizand o declaratie neechivoca, de exemplu, o informare trimisa prin e-mail, care sa cuprinda urmatoarele elemente: datele legale ale clientului, numarul si data comenzii, identificarea produselor care se doresc a fi restiuite. In cazul neexercitarii dreptului de retragere in termenul legal, nu se mai poate renunta la produsele achizitionate. Pentru a respecta termenul-limita de retragere este necesar ca clientul sa trimita comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere inainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Retragerea din contract se poate face atat partial, cat si total. Retragerea partiala din contract implica rambursarea sumelor aferente produselor care se doresc a fi returnate, retragerea totala din contract implica rambursarea sumei aferente comenzii efectuate pentru toate produsele cuprinse in aceasta, exceptie facand costurile generate de livrarea comenzii, si comisioanele privind platile online, in termen de 14 zile de la data la care Allmycrafts (Puskai Melinda I.I.) intra in posesia produselor pe care doriti sa le inapoiati. Vom efectua aceasta rambursare prin modalitatea de transfer bancar in contul clientului. Clientul are dreptul de a-si alege modul de expediere in cazul returului, cheltuielile fiind suportate de el.

Produsele ce se doresc a fi returnate trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:
– sa se gaseasca in aceeasi stare in care au fost livrate
– produsele nu trebuie sa prezinte daune provocate prin neglijenta consumatorului (ex. produsele au fost scapate pe jos si astfel s-au stricat total sau partial) care le fac improprii folosirii conform scopului lor
– produsele trebuie sa aiba toate accesoriile incluse, etichetele intacte si sa fie insotite de documentele originale.

NU se accepta retur produsele desigilate care prin natura lor nu se mai pot repune in circuitul comercial, precum vopselurile.

Clientul este responsabil pentru diminuarea valorii produselor. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire si/sau interventii neautorizate etc. In situatia in care produsele nu sunt returnate cu respectarea prevederilor de mai sus, Allmycrafts (Puskai Melinda I.I.) isi rezerva dreptul de a refuza returnarea sau de a solicita clientului o suma ce reprezinta pieredea de valoare a produsului neconform. Suma se va opri din totalul valorii de rambursat clientului.

Pasii pentru efectuarea returului sunt urmatorii:

 1. Clientul face fotografii produsului si accesoriilor din care sa rezulte starea acestora si ni le trimite pe email la adresa allmycraftsshop@gmail.com
 2. Ambaleaza produsul in cutia in care l-a primit sau intr-o alta cutie de carton si il pregateste pentru expediere
 3. Expediaza coletul la adresa magaziului nostru (cel de la contact), sau sesizeaza ca vrea sa trimitem noi curier la adresa clientului (caz in care costul transportului va fi dedus din suma rambursata)
 4. Coletul ajunge la noi, verificam starea produsului si o comparam cu pozele facute si trimise de client
 5. Daca produsul indeplineste cerintele pentru retur, se va accepta returul si se va returna contravaloarea produselor primite in retur. In acest sens daca clientul nu a platit online, ii  vom solicita sa ne trimita numarul contului bancar
 6. Daca produsul nu indeplineste cerintele pentru retur, returul nu se va accepta si vom trimite produsul inapoi, urmand ca clientul sa achite contravaloarea transportului tur-retur.

Pentru a initia retragerea din contract completati acest FORMULAR DE RETUR si trimiteti-l pe adresa de e-mail indicata in formular.

Prin utilizarea acestui site utilizatorul/clientul acceptă conditiile de livrare si retragere din contract de mai sus, termenii si conditiile, dar si a politicii de confidenţialitate.