Vopsea Annie Sloan Chalk Paint™ Capability Green

/, Chalk Paint™/Vopsea Annie Sloan Chalk Paint™ Capability Green

Vopsea Annie Sloan Chalk Paint™ Capability Green

48,00 lei179,00 lei

Capability Green este un verde cald, natural, inspirat de frumusetea peisajului englez. Foloseste-o pentru a aduce calitatile linistitoare a exteriorului in interior.

Numele vine de la gradinile luxuriante ale gradinarului peisagist englez din secolul al XVIII-lea, Lancelot „Capability” Brown, care este pana astazi cel mai celebru gradinar englez. Cele mai mari lucrari ale lui au imbinat peisajul parcurilor rurale neimblanzite cu gradinile cu flori si zidurile verzi incorporate (numite in engleza „ha-ha walls”).

O culoare blanda si linistitoare pentru ochi, Capability Green functioneaza bine cu majoritatea celorlalte culori de pe paleta, dar mai ales ca o baza neutra alaturi de albastru, roz si galben.

Capability Green a fost dezvoltat de Annie Sloan in parteneriat cu Royal Horticultural Society (RHS) pentru a sarbatori minunatele exterioare englezesti. ® The Royal Horticultural Society. Marca The Royal Horticultural Society (Registered Charity No 222879/SC038262) utilizate sub licenta de la RHS Enterprises Limited.


Descriere

Vopsea creta pentru mobila Annie Sloan Chalk Paint, pe baza de apa, cu aspect catifelat, ultra mat. Are putere mare de acoperire, se poate aplica in mai multe straturi, dupa cum cere suprafata vopsita. Dupa uscare se finiseaza cu ceara Chalk Paint Clear Wax sau cu lac pe baza de apa Chalk Paint Lacquer. Pentru patina se poate adauga si ceara colorata – inchisa, alba sau neagra – pe baza aspectului sau stilului droit.

A fost creata in special pentru mobila, insa adera bine la aproape orice suprafata, este recomandata pentru utilizare universala. Pe mobila nu necesita grunduire sau slefuire prealabila, se aplica usor, se usuca repede. Se poate folosi la cele mai multe tehnici de vopsire decorativa.

Nu stii cata vopsea sa cumperi? Te ajutam sa calculezi: 1 litru de vopsea acopera aproximativ 13 mp (120 ml acopera cca 1,50 mp), sau vezi acest ghid Chalk Paint®. Pret unitar/100 ml: 18 lei (1 l), 26 lei (500 ml), respectiv 40 lei (120 ml).

Inainte de a incepe sa vopsesti iti recomandam sa citesti Instructiunile Chalk Paint®, si/sau articolul cu 5+1 intrebari frecvente despre Chalk Paint™.

Daca esti interesata de un anume stil, rasfoieste Ghidul stilurilor.

Atentie: nuantele pot arata diferit in functia setarilor ecranului.

Informații suplimentare

Greutate 1,96 kg

S-ar putea să-ți placă și…