Contact2020-04-09T20:02:25+00:00

Cu ce te poate ajuta Allmycrafts Creative Studio?

La Allmycrafts Creative Studio gasesti toate instrumentele necesare pentru a-ti indeplini ideile si dorintele. Daca pana acum ai ezitat, acum e timpul sa te apuci!

E mai simplu decat ai crede!

Sunt foarte mandra ca Annie Sloan m-a ales sa fiu mesagerul renumitei sale vopsele, Annie Sloan Paint™, in Romania. Aici, in acest webshop poti achizitiona produse Annie Sloan Chalk Paint™, poti alege produsele potrivite pentru ideile tale, pentru stilul tau propriu. Daca nu ai curajul sa te apuci singura, poti veni la workshopuri, unde iti arat, cum poti folosi Chalk Paint™ pentru a antichiza mobila, ce technici poti folosi pentru finisajul dorit.

Viziteza-ne in magazin sa vorbim despre palnurile tale, despre mobila pe care vrei s-o reinnoiesti.

Uita-te la piesele vopsite de noi, poate iti da idei! Iti arat mostre ce culoare, dar poti sa si aduci bucati de faianta, mostra culorii peretelui, sau orice care ne ajuta sa alegem culoarea Chalk Paint™ potrivita mobilei tale. Ia vopseaua si apuca-te! E foarte usor de folosit.

Pe acest site gasesti toate instructiunile necesare.

Daca totusi decizi sa nu te apuci singura de vopsit, poti aduce mobila in atelierul nostru si ti-o vopsim noi cum doresti. Daca mobila e prea mare pentru a fi transportata, intr-un perimetru de 25 km mergem la clienti, sa vopsim impreuna. Totodata poti cere sfaturi in legatura cu design interior, stil si culori.

Simte-te bine, arunca o privire si cumpara ce-ti place!

Salutare colorata:

Puskai Melinda

primul distribuitor Annie Sloan in Romania, proprietar Allmycrafts Creative Studio