Despre noi2020-11-09T19:04:14+00:00
Daca ai ajuns la aceasta pagina, inseamna ca esti pasionat(a) de obiecte handmade, iti place sa bricolezi si sa decorezi. Esti in cel mai bun loc daca cauti sursa decreativitate si stil in viata de zi cu zi. Allmycrafts Creative Studio iti ofera produse cu care iti poti redecora toata casa simplu si usor. Cu gama de vopsele decorative Annie Sloan Chalk Paint™ poti vopsi mobilierul, parchetul, poti colora tesaturile din casa. Nu trebuie sa ai experienta de specialitate, sau orice fel de capabilitati. Doar opersonalitate deschisa si o inima creativa. Annie Sloan a creat aceasta vopsea cu 30 de ani in urma ca fiecare sa-si poata urmari creativitatea si visurile. Noi ti-am adus o unealta, Tu trebuie doar sa pui efortul sa ai caminul dorit! In webshop gasesti tot ce-ti trebuie pentru un proiect de reamenajare.
 

Noi am avut prilejul de a fii numiti primii distribuitori, asa numiti „stockisti” in Romania in 2015, alesi de Annie Sloan in persoana – de atunci am fost denumiti si counrty agent, adica reprezentantii marcii in tara. Am adus aceasta gama de produse in tara pentru ca credem in calitatea lor si stim ca pot aduce o schimbare in mentalitatea oamenilor, impreuna putem face un pas spre o viata mai sustenabila.

Pe langa Annie Sloan Chalk Paint™ am descoperit o alta lume a decoratiei, gama de produse Iron Orchid Designs (pe scurt IOD). Aceste doua branduri internationale de renume merg mana in mana, se completeaza perfect, de aceea le folosim si noi zilnic in atelierul nostru. Daca ai nevoie de o improspatare de stil sau cauti sursa de creativitate pentru transformarea caminul, IOD te va ajuta sa-ti exprimi ideile. Foloseste produsele IOD pentru decorarea mobilierului, pardoselilor, peretilor, materialelor textile, sticlei, sau pentru realizarea bijuteriilor, chiar si decorarea prajiturilor. IOD se adreseaza tuturor celor care vor sa imbratiseze frumusetea si inspiratia oferita de stilul vintage si vor sa realizeze lucruri deosebite, cu propriile maini.

Daca iti place sa bricolezi, ai in cap proiecte DIY, cauta la noi produse care te pot ajuta: sabloane (made in RO), unelte si ustensile, lacuri si finisaje, adezivi, chiar si pentru materiale textile sau scrapbooking.

Pe pagina gasesti informatii despre cum te putem ajuta in realizarea proiectelor, pe blog poti citi articole despre practici si technici de vopsire mobilier, ti-am pregatit un ghid al stilurilor, iar daca vrei sa inveti de la noi, navigheaza pe pagina noastra Facebook, unde te poti informa despe workshopurile actuale.

Nu uita, vopsirea este amuzanta si nu in ultimul rand foarte relaxanta. Insa… creeaza dependenta!

Salutare colorata:

Puskai Melinda

reprezentantul marcii Annie Sloan in Romania

Daca ai intrebare, ma poti contacta prin telefon, email, Facebook, Instagram, Whatsapp sau direct, prin formularul de mai jos: