Contact2020-08-18T12:22:06+00:00

Cu ce te poate ajuta Allmycrafts Creative Studio?

La Allmycrafts Creative Studio gasesti toate instrumentele necesare pentru a-ti indeplini ideile si dorintele. Daca pana acum ai ezitat, acum e timpul sa te apuci!

E mai simplu decat ai crede!

Sunt foarte mandra ca Annie Sloan m-a ales sa fiu mesagerul renumitei sale vopsele, Annie Sloan Paint™ in Romania. Aici, in acest webshop poti achizitiona produse Annie Sloan Chalk Paint™, produse Iron Orchid Design (IOD), precum si produse ODIF, poti alege accesoriile potrivite pentru ideile tale, pentru stilul tau propriu. Daca nu ai curajul sa te apuci singura, poti veni la workshopuri, unde iti arat, cum poti folosi Chalk Paint™ pentru a antichiza mobila, ce technici trebuie sa folosesti pentru finisajul dorit, ce culori sa alegi pentru stilul vintage sau modern, cum poti decora simplu si usor cu stampile si transferuri IOD. Daca vrei doar sa te relaxezi prin creatie, sau vrei sa petreci cateva ore cu copilul tau creeand, poti opta pentru produsele ODIF, cu ajutorul carora accelerezi procesul de lucru, fiind aerosoluri.

Viziteza-ne in magazinul din Miercurea-Ciuc sa vorbim despre palnurile tale, despre mobila pe care vrei s-o reinnoiesti, sau despre proiectul tau creativ!

Uita-te la piesele vopsite de noi, poate iti dau idei! Iti arat mostre ce culoare, dar poti sa si aduci bucati de faianta, mostra culorii peretelui, sau orice ne ajuta sa alegem culoarea Chalk Paint™ potrivita mobilei tale. Ia vopseaua si apuca-te! E foarte usor de folosit. Pe acest site gasesti toate instructiunile necesare.

Daca totusi decizi sa nu te apuci singura de vopsit, poti aduce mobila in atelierul nostru si ti-o vopsim noi cum ti-o doresti. Daca mobila e prea mare pentru a fi transportata, intr-un perimetru de 25 km mergem noi la Tine, sa vopsim impreuna. Totodata poti cere sfaturi in legatura cu design interior, stil si culori.

Simte-te bine, arunca o privire si cumpara tot ce ai nevoie pentru proiectul tau, pentru casa ta de vis!

Salutare colorata:

Puskai Melinda

reprezentantul marcii Annie Sloan in Romania

Daca ai intrebare, ma poti contacta prin telefon, email, Facebook, Instagram, Whatsapp sau direct, prin formularul de mai jos: