Workshop special de Pasti

Workshop special de Pasti

195,00 lei

Workshop special de Pasti la care vom decora cate un ou mare (46×32 cm). Vom vopsi cu vopselele ecologice Annie Sloan si vom decora cu stampile si transferuri IOD.

Cursul dureaza aproximativ 3 ore.

cest workshop este recomandat celor care vor sa se relaxeze prin activitati creative si sunt deschisi sa invete tehnici noi. Toate tehnicile si trucurile invatate la curs le puteti folosi la proiectele proprii de reconditionare si decorare mobilier.

Cursul se va tine in limba maghiara, dar la cerere tinem si in limba romana.

BONUS: Participantii la workshop beneficiaza de 10% reducere pentru toate produsele din magazin timp de 30 de zile.

Toate materialele folosite vor fi asigurate de noi, Allmycrafts Creative Studio. Pentru cele mai bune rezultate, lucram in grupuri mici (minim 3, maxim 6 persoane), deci numarul locurilor este limitat.

 

Descriere

Contramandarea wokshopului

Participarea la workshop se poate contramanda cu cel putin o saptamana inainte de incepere cu restituirea sumei totale achitate. Daca contramandarea are loc cu cel puțin 48 de ore de la ora inceperii, va restutuim suma partial, daca are loc cu mai putin de 48 de ore, nu va putem returna banii, insa puteti folosi suma pentru participarea la alt workshop, sau pentru achizitionarea de produse Annie Sloan din webshop. Participarea la curs poate fi contramandata o singura data.

S-ar putea să-ți placă și…