Workshop2019-01-23T13:28:58+00:00
AS ws copy

Technici de antichizare cu sistemul Annie Sloan

„Scopul meu este de a face cat mai simplu si mai accesibil vopsitul mobilei.” /Annie Sloan/

Nu mai trebuie sa slefuiesti! Aceasta vopsea poate fi aplicata fara slefuire, sau preparare prealabila, o poti aplica direct pe suprafata veche tratata, vopsita sau lacuita!

 

Cand Annie Sloan cu mai mult de 25 de ani in urma a dezvoltat vopseaua decorativa unica, gama de produse Chalk Paint™, a revolutionat vopsitul decorativ. Annie era suparata, ca pe acele vremuri nu avea la dispozitie o serie de vopsele, asa ca si-a creat propria gama de vopsele – cu caracter multilateral si simplicitate – pentru cei care vor sa bricoleze acasa, dar si pentru pictorii profesionisti.

Pentru datele workshopurilor actuale accesati pagina noastra Facebook.

Detalii>

kisbutor ws

Workshop de vopsire mobilier mic

Daca iti place mobila cu efect vechi, antichizat, dar nu ai curajul sa te apuci singura de vopsit, adu un mobilier mic s-o vopsim impreuna! Impreuna vom invata technicile folosite cu vopseaua Chalk Paint™, si la urma pleci cu o piesa la care ai visat.  Tu alegi culoarea si technica, eu iti arat cum sa procedezi, si iti vopsesti singura mobilierul. Intre timp discutam despre caracteristicile vopselei, despre utilizabilitatea ei si iti poti pune intrebarile.

Pentru datele workshopurilor actuale accesati pagina noastra Facebook.

 

Detalii>