Tavaszváró workshop

Tavaszváró workshop

170,00 lei

A kreatív foglalkozás során alkalmad lesz egy 36×28 cm méretű képkeretet festeni és dekorálni Annie Sloan környezetbarát krétafestékével. Kipróbálhatsz rajta különböző bútorfestési technikákat, antikolást, színes viaszok használatát. Megmutatom, mennyire könnyű az IOD transzferekkel dolgozni, amivel a keretbe járó üveget fogjuk dekorálni.

A foglalkozás időtartama 3 óra kávészünettel és harapnivalóval, ami a ház ajándéka.

A műhelyfoglalkozáshoz minden szükséges kelléket biztosítunk.

A helyek száma korlátozott, egyszerre max. 6 személyt tudunk fogadni. A foglalkozás min. 3 jelentkezővel indul, ellenkező esetben átütemezzük a workshopot vagy a jelentkezőket másik időpontra.

FONTOS: ha nincs más termék a kosaradban, használd a CUPON kódot, hogy ne számoljon fel a rendszer szállítási költséget.

Descriere

A workshop lemondása

Amennyiben a foglalkozásra való jelentkezést egy héttel az esemény előtt lemondod, a foglalkozás teljes értékét visszautaljuk neked. Ha ez 48 órával a kezdés előtt történik meg, az összeget csak részlegesen térítjük meg (50%), illetve ha 48 órán belül történik a lemondás, nem áll módunkban visszafizetni az összeget. Ez esetben az összeg levásárolható a webáruházban, vagy felhasználható másik workshopon való részvételre. A workshopon való részvétel egyszer mondható le.

S-ar putea să-ți placă și…