Workshop vopsire mobilier mic adus cu technici Annie Sloan

Workshop vopsire mobilier mic adus cu technici Annie Sloan

360,00 lei

Iti arat technicile de baza, tu decizi care-ti place mai mult. Daca ai participat deja la un curs de baza, poti exersa una dintre tehnicile de antichizare, specifice Annie Sloan. Tu aduci mobilierul (de ex. un scaun, o masuta, o noptiera), iar eu iti dau materialul de baza si know-how-ul.
Cursul dureaza aproximativ 5 ore, depinzand de marimea mobilei si a tehnicii alese, cu o pauza de cafea si snacksuri.
Toate materialele folosite vor fi asigurate de Allmycrafts Creative Studio.
Mobilierul adus este doar un instrument, prin care vei acumula CUNOSTINTE despre vopsirea mobilei. Astfel iti vei putea alege propriul stil, vei putea lucra prin mijloace proprii, care iti plac, si iti sunt la indemana. Ca sa retii cele invatate, iti dam o descriere detaliata a technicilor de baza.
Acest worshop este inceputul unei aventuri palpitante de decorare a caminului tau.
Marimea maxima a mobilierului adus: 70x50x50 cm
In caz ca mobila este mai mare decat marimea admisa, vei plati extra taxa.
Important: Fii atent(a) ca mobila adusa sa fie pregatita pentru vopsire, pentru ca de-a lungul workshopului nu avem timp pentru mici reparatii, corecturi, curatare.
Tematica workshopului:
Cum pregatesc mobila pentru vopsire?
Cum aleg culoare pentru piesa mea? Consiliere culoare si stil
Materiale, adica tot ce trebuie sa stii despre vopselele Annie Sloan
Tehnici de dekorare: suprafata texturata, antichizare cu doua culori, white washing, antichizare cu ceara, tehnica de crapare, aplicarea foitei, tehnica decoupage, sablonare
Vopsirea mobilierului adus cu vopselele profesionale Annie Sloan Chalk Paint™, in tehnica aleasa
BONUS: Participantii beneficiaza de un voucher cadou care le ofera 10% reducere pentru toate produsele din magazin (valabilitate 1 luna).

Daca nu ai alte produse in cos, foloseste codul CUPON (sa nu-ti calculeze sistemul taxa de transport), sau alege optiunea „preluare din magazin”.

Descriere

Contramandarea wokshopului

Participarea la workshop se poate contramanda cu cel putin o saptamana inainte de incepere cu restituirea sumei totale achitate. Daca contramandarea are loc cu cel puțin 48 de ore de la ora inceperii, va restutuim suma partial, daca are loc cu mai putin de 48 de ore, nu va putem returna banii, insa puteti folosi suma pentru participarea la alt workshop, sau pentru achizitionarea de produse Annie Sloan din webshop. Participarea la curs poate fi contramandata o singura data.

S-ar putea să-ți placă și…