Festés és dekorálás IOD termékekkel

Festés és dekorálás IOD termékekkel

290,00 lei

Ezen a kreatív foglalkozáson bevezetlek az IOD – Iron Orchid Design – termékek csodálatos világába. Kipróbálhatod a dekorációs pecséteket és a transzfereket egy multifunkcionális asztalkán, aminek a festéséhez Annie Sloan Chalk Paint-et használunk. Az asztalkát saját ízlésed szerint dekorálod, majd természetesen hazaviszed. Lehetőséged lesz elsajátítani azokat a tehnikákat, amikkel majd otthon is egyedivé varázsolhatsz bármilyen bútort vagy dekorációs elemet.

A műhelyfoglalkozáshoz minden szükséges kelléket biztosítunk.

A workshop időtartama körülbelül 4 óra, kávészünettel. A kávé és a ropi a ház ajándéka.
BÓNUSZ: a résztvevők egyszeri 10%-os vásárlási kedvezményre jogosító kupont kapnak a webáruház termékeinek vásárlásához.

A helyek száma korlátozott, egyszerre max. 6 személyt tudunk fogadni. A foglalkozás min. 3 jelentkezővel indul, ellenkező esetben átütemezzük a workshopot vagy a jelentkezőket másik időpontra.

FONTOS: ha nincs más termék a kosaradban, használd a CUPON kódot, hogy ne számoljon fel a rendszer szállítási költséget.

Descriere

A workshop lemondása

Amennyiben a foglalkozásra való jelentkezést egy héttel az esemény előtt lemondod, a foglalkozás teljes értékét visszautaljuk neked. Ha ez 48 órával a kezdés előtt történik meg, az összeget csak részlegesen térítjük meg (50%), illetve ha 48 órán belül történik a lemondás, nem áll módunkban visszafizetni az összeget. Ez esetben az összeg levásárolható a webáruházban, vagy felhasználható másik workshopon való részvételre. A workshopon való részvétel egyszer mondható le.

S-ar putea să-ți placă și…