Annie Sloan dekorációs technikái – haladó workshop

Annie Sloan dekorációs technikái – haladó workshop

275,00 lei

Ezt a workshopot elsősorban azoknak ajánlom, akik dolgoztak már Annie Sloan festékeivel, vagy részt vettek alapozó képzésen.
A foglalkozás alatt népszerű, különleges, illetve kevésbé ismert technikákkal ismerkedhetsz meg. Ezekkel a technikákkal igazán egyedivé varázsolhatod bármelyik bútorod, vagy dekorálhatod lakásod.
Bemutatásra kerülő technikák:
1. repesztés Annie Sloan repesztő lakkal
2. aranyozás füstfóliával
3. decoupage technika
4. ombre technika
5. stencilezés Annie különleges technikájával
6. egy közösen választott extra technika

A foglalkozás időtartama 4 óra kávészünettel és harapnivalóval a ház részéről.

A műhelyfoglalkozáshoz minden szükséges kelléket biztosítunk.

BÓNUSZ: A résztvevők egyszeri 10%-os vásárlási kedvezményre jogosító kupont kapnak Annie Sloan termékek vásárlásához.

A helyek száma korlátozott, egyszerre max. 6 személyt tudunk fogadni. A foglalkozás min. 3 jelentkezővel indul, ellenkező esetben átütemezzük a workshopot vagy a jelentkezőket másik időpontra. Fenntartjuk az időpont változtatás jogát!

FONTOS: ha nincs más termék a kosaradban, használd a CUPON kódot, hogy ne számoljon fel a rendszer szállítási költséget.

Descriere

A workshop lemondása

Amennyiben a foglalkozásra való jelentkezést egy héttel az esemény előtt lemondod, a foglalkozás teljes értékét visszautaljuk neked. Ha ez 48 órával a kezdés előtt történik meg, az összeget csak részlegesen térítjük meg (50%), illetve ha 48 órán belül történik a lemondás, nem áll módunkban visszafizetni az összeget. Ez esetben az összeg levásárolható a webáruházban, vagy felhasználható másik workshopon való részvételre. A workshopon való részvétel egyszer mondható le.

S-ar putea să-ți placă și…