La sfarsitul lui noiembrie am pornit o campanie intitulata Salveaza o mobila de Craciun! cu scopul de a reda viata catorva piese vechi de mobilier pe care proprietarii nu le mai indragesc in forma actuala. Ne-am gandit ca aceasta perioada a anului, cand ne concentram asupra daruirii, ar fi ideala pentru o asemenea campanie ecologica, sa putem da si noi clientilor, astfel sa le multumim sprijinul acordat in cursul anului. Va spun drept, am acumulat multe experiente, trairi si contacte pretioase. 

Dupa o perioada de inregistrare in cursul Adventului am tras la sorti patru castigatori, ai caror piese le-am reinnoit in 5 zile, in fiecare saptamana de luni pana vineri. Stilul si culoarea au fost alese de proprietarul piesei. Am cerut sa aplice doar cei care pot sa-si transporte piesele la noi. Restul o facem noi, acesta a fost darul nostru de Craciun! Cele patru piese reprezinta patru stele in Advent, iar cel de-al cincelea este cel de Craciun, care ne arata drumul cel bun.

Si daca va intrebati daca a meritat, uitati-va la aceste zambete sincere!

Toate piesele aduse au fost vechi, printre ele se gasea masuta, masa de toaleta, comoda, dar si o piesa lucioasa caracteristica anilor ’70. Cei mai multi au ales alb sau culori neutre si cel mai popular a fost stilul vintage.

Acesta era cazul primei piese, unde am apelat la technica smirgheluirii muchiilor pentru aspectul vintage. Am folosit culoarea Old White si pentru fixare ceara alba White Wax.