De indata ce se raceste vremea, incepem sa simtim adierea Craciunului. De ani de zile incercam sa facem pregatirile de sarbatoare cat mai sustenabile, pentru a reduce producerea deseurilor. Punem mare accent pe protectia mediului, iar produsele noastre sunt, de asemenea, complet ecologice. Anul acesta va invitam sa luati parte la o actiune ecologică prin campania Salveaza o mobila de Craciun!

Cadoul pe care vi-l facem noi, este reconditionarea a patru piese de mobilier cu vopseaua ecologică Annie Sloan, in perioada de Advent, salvandu-le astfel de decadere. Ar putea fi chiar mobila ta! Dupa o perioada de inscriere de doua saptamani, in Advent vom trage la sorti in fiecare vineri un castigator, cine isi va aduce piesa in atelierul nostru si o vom reconditiona pe vinerea urmatoare, astfel incat familia sa se poata bucura de ea in ajunul Adventului.

Perioada de inscriere: 9-18 noiembrie (continua pana pe 10 decembrie, pana la ultima extragere).

Inscrierea in concurs se face prin completarea unui formular, la care trebuie sa atasati o fotografie a mobilierului. Puteti alege culoarea si stilul care se integreaza in caminul vostru, dar puteti sa si lasati piesa pe seama noastra, sa o facem cum stim noi mai bine.

CONDITII DE APLICARE:

 • vrei sa salvezi o piesa de mobilier din lemn, eventual furniruit – deoarece campania noastră se referă la reconditionarea mobilierului vechi, nu vom accepta mobilier din PAL sau MDF
 • dimensiunea mobilierului pe care veri sa-l salvezi, nu este mai mare de un dulap cu doua usi (poate fi dulap, comoda, noptiera, masuta de cafea, scaun, consola etc.)
 • poti sa aduci mobila gata pregatita pentru vopsire, adica curatata, degresata si cu defectele structurale reparate – termenul limita restrans nu ne permite efectuarea reparatiilor.

ATENTIE: sa aplice doar persoanele care sunt capabile sa isi transporte mobila la atelierul nostru si inapoi!

CEEA CE PRIMITI DE LA NOI: reconditionarea, revopsirea gratuita a piesei!

Datele tragerilor la sorti in cadrul campaniei Salveaza o mobila de Craciun! sunt:

 • 19 noiembrie
 • 26 noiembrie
 • 3 decembrie
 • 10 decembrie

Inscrierile continua pe durata perioadelor de extragere și sunt valabile pe toata durata campaniei. Acest lucru inseamnand ca daca nu sunteti extras, veti fi înscris automat la extragerile ulterioare, fara a fi nevoie de alta inscriere.

Calendarul livrarilor din cadrul campaniei (zilele exacte de livrare si de colectare, care trebuiesc respectațe cu strictete din cauza lipsei de spatiu):

 • prima piesa: 22-26 noiembrie
 • a doua piesa: 29 noiembrie – 3 decembrie
 • a treia piesa: 6-10 decembrie
 • a piesa: 13-17 decembrie

Alatura-te campaniei noastre de Craciun si salveaza o piesa de mobilier care poate ca ti-a ramas inca de la strabunica si de care nu vrei sa te desparti. Noi te ajutam sa transmiti amintirile si sa adaugi valoare unei piese vechi. Acesta este cadoul nostru pentru Tine in acest an!

Formularul de aplicatie se poate accesa de aici!