Tehnici de bază cu Annie Sloan Chalk Paint™

Tehnici de bază cu Annie Sloan Chalk Paint™

290,00 lei

La acest workshop veti face cunostinta cu tehnicile de baza specifice Annie Sloan, cu care se poate reinnoi si antichiza mobila. Vom invata folosirea vopselelor, texturarea, crearea suprafetei netede, aplicarea lacului si folosirea celor 4 tipuri de ceara. Vom exersa antichizarea cu o culoare, antichizarea cu doua culori si vom incerca si cerurile metalizate.
Toti participantii la workshopurile noastre beneficiaza de 10% reducere pentru toate produsele din webshop, timp de 10 zile.

Cursul dureaza aproximativ 4-5 ore, cu o pauza de cafea si snacksuri (incluse in pret).
Avand o experienta vasta dobandita de-a lungul anilor, va oferim acest curs unic, unde obtineti cunostintele necesare pentru a reinnoi cu usurinta propriul mobilier. Va dam cadou un paletar de culori Annie Sloan Chalk Paint™, o descriere detaliata de utilizare a vopselelor, precum ceea ce realizati pe parcurs! Toate materialele folosite vor fi asigurate de Allmycrafts Creative Studio.

Locurile sunt limitate. Vom lucra in grup de minim 3, maxim 6 persoane. Daca nu se formeaza un grup de minim 3 persoane, ne rezervam dreptul de a reprograma atelierul la o data convenabila pentru participantii inscrisi.

IMPORTANT: daca nu ai alte produse in cos, foloseste codul CUPON sa nu-ti calculeze sistemul taxa de transport.

Descriere

Contramandarea wokshopului

Participarea la workshop se poate contramanda cu cel putin o saptamana inainte de incepere cu restituirea sumei totale achitate. Daca contramandarea are loc cu cel puțin 48 de ore de la ora inceperii, va restutuim suma partial, daca are loc cu mai putin de 48 de ore, nu va putem returna banii, insa puteti folosi suma pentru participarea la alt workshop, sau pentru achizitionarea de produse Annie Sloan din webshop. Participarea la curs poate fi contramandata o singura data.

S-ar putea să-ți placă și…