Kisbútorfestő workshop Annie Sloan technikákkal

Kisbútorfestő workshop Annie Sloan technikákkal

360,00 lei

Vigyél színt és stílust otthonodba egy régi bútor újragondolásával! Nem csak újrahasznosítasz, de meg is tanulod használni Annie Sloan világszinten ismert festékeit, elsajátíthatod technikáit, kipróbálhatod professzionális eszközeinket SAJÁT BÚTORODON. Ezt a worskhopot egyaránt ajánljuk azoknak, akik már kóstolgatták a bútorfestést, de azoknak is, akik csak most szeretnének megismerdekni a különböző technikákkal. A foglalkozáson megtanulod, hogyan kell használni a festéket, milyen eszközöket használj a különböző felületek eléréséhez, hogyan érj el egyszerűen látványos hatásokat. Mindehhez természetesen egy szuper festékmárkát használhatsz és profi segítséget kapsz.
A hozott bútor maximális mérete: 70x50x50 cm
Ha nagyobb bútordarabot szeretnél hozni, alapanyag felárat kell fizetned.
Javasolt bútorok: éjjeliszekrény, fellépő, kisebb polcok, dohányzó asztal, szék, fa láda, tálaló asztalka.
A bútor kiválasztásánál figyelj, hogy jó, festhető állapotban legyen, mert a workshop alatt nem tudunk időigényes javítási munkákat végezni. Kérünk, hogy a bútort letisztítva hozd.
Workshop tematikája:
Hogyan készítem elő a bútort festésre?
Mi alapján válasszak színt hozzá? Szín- és stílustanácsadás
Anyagismeret, avagy minden, amit az Annie Sloan festékről tudni kell
Dekorációs technikák bemutatása: texturált felület létrehozása, antikolás két színnel, white washing, antik hatás viasszal, repesztőtechnika, arany fólia, decoupage technika, sablonozás
A hozott kisbútor festése professzionális Annie Sloan Chalk Paint™-tel, a kiválasztott technikával
A workshop időtartama a bútor méretétől és a választott technikától függően 5-6 óra.
A száradási szünetekben átlapozzuk Annie Sloan könyveit, uzsonnázunk, kávézunk és beszélgetünk. Az ár tartalmazza a meleg uzsonnát és a kávét/teát/limonádét.
BÓNUSZ: a résztvevők egyszeri 10%-os vásárlási kedvezményre jogosító kupont kapnak Annie Sloan termékek vásárlásához.

A helyek száma korlátozott, egyszerre max. 6 személyt tudunk fogadni. A foglalkozás min. 3 jelentkezővel indul, ellenkező esetben átütemezzük a workshopot vagy a jelentkezőket másik időpontra.

 

FONTOS: ha nincs más termék a kosaradban, használd a CUPON kódot, hogy ne számoljon fel a rendszer szállítási költséget.

Descriere

A workshop lemondása

Amennyiben a foglalkozásra való jelentkezést egy héttel az esemény előtt lemondod, a foglalkozás teljes értékét visszautaljuk neked. Ha ez 48 órával a kezdés előtt történik meg, az összeget csak részlegesen térítjük meg (50%), illetve ha 48 órán belül történik a lemondás, nem áll módunkban visszafizetni az összeget. Ez esetben az összeg levásárolható a webáruházban, vagy felhasználható másik workshopon való részvételre. A workshopon való részvétel egyszer mondható le.

S-ar putea să-ți placă și…