Atelier de vopsire si decorare masuta cu produse Annie Sloan si IOD

Atelier de vopsire si decorare masuta cu produse Annie Sloan si IOD

290,00 lei

La acest atelier creativ poti face cunostinta cu lumea minunata a produselor Iron Orchid Design, adica IOD. Vei experimenta stampilele si transferurile pentru decor pe o masuta prevopsita cu Annie Sloan Chalk Paint. Vei avea posibilitatea de a decora masuta in mod unic si personalizat, pe care apoi o vei lua acasa. Vei face cunostinta cu sistemul decorativ IOD, pe care o vom exersa impreuna, ca apoi sa o poti folosi acasa singura pe mobila, elemente de decor sau alte suprafete. Ca baza vom folosi vopselele si lacurile Annie Sloan.

Durata cursului este de aproximativ 4 ore, cu pauza de cafea si snacksuri din partea casei.
Toate materialele si accesoriile necesare pentru workshop sunt asigurate de Allmycrafts Creative Studio.

BONUS: Dupa absolvirea cursului participantii beneficieaza timp de 10 zile, de 10% discount la toate produsele din magazin.

Grabeste-te, locurile sunt limitate! Vom lucra in grupuri mici de max. 6 persoane. Daca nu se formeaza o echipa de minim 3 persoane, ne rezervam dreptul de a reprograma atelierul la o data convenabila pentru participantii inscrisi.
IMPORTANT: daca nu ai alte produse in cos, foloseste codul CUPON sa nu-ti calculeze sistemul taxa de transport.

Descriere

Contramandarea wokshopului

Participarea la workshop se poate contramanda cu cel putin o saptamana inainte de incepere cu restituirea sumei totale achitate. Daca contramandarea are loc cu cel puțin 48 de ore de la ora inceperii, va restutuim suma partial, daca are loc cu mai putin de 48 de ore, nu va putem returna banii, insa puteti folosi suma pentru participarea la alt workshop, sau pentru achizitionarea de produse Annie Sloan din webshop. Participarea la curs poate fi contramandata o singura data.

S-ar putea să-ți placă și…