Sunt foarte la moda topurile, asa ca v-am adunat cele mai cautate culori din 2016. Acesta a fost primul an complet de cand Annie Sloan Chalk Paint™ a intrat pe piata romana. Nu avem baza de comparatie, dar totusi e bine sa vedem lucrurile in ansamblu.

Cele mai favorizate culori au fost pastelurile, cu un pic de albastru si o pata de grafit. Culorile neutre se pot combina usor cu orice, mai ales daca avem deja cateva culori vii in locuinta. Un covor, o draperie, sau un perete mai colorat nu ne da prea multe posibilitati. Neutrele sunt totdeauna o optiune sigura, cand ezitam.

De obicei ne este teama de culori, nu avem curajul sa le folosim ca atare, mai bine jucam cu siguranta. Albul Old White conduce topul vanzarilor. Si nu numai la noi, Old White este cea mai populara culoare de pe paletarul Annie Sloan Chalk Paint™ in toata  lumea.

old white shabby old white modern

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sursa: click pe poze

Old White este culoarea preferata, de baza a mai multor stiluri, care sunt foarte la moda: shabby chic, vintage, scandinav, french country, provance, dar apare si in cottage. Se poate combina cu absolut orice, si o folosim si pentru deschiderea altor culori. Deci nu e de mirare ca e cea mai populara culoare, fiindca este multifunctionala.

oldwhite

Insa nu numai Old White, si celelalte doua nuante de alb au fost foarte cautate anul trecut. Nu va mai tin cu vorbe, vedeti lista:

Top 10 cele mai vandute Annie Sloan Chalk Paint™ 1000 ml in Romania:

 1. Old White
 2. Pure
 3. Paris Grey
 4. Old Ochre
 5. Provence
 6. Original
 7. Graphite
 8. Duck Egg Blue
 9. Country Grey
 10. Aubusson Blue

Cat despre recipientele mici de 100 ml, topul arata cu totul altfel. Clientii au preferat culorile vibrante, vii pe langa cele neutre. Nici nu e de mirare. Combinate cu celelalte culori, obtinem combinatii fantastice!

Top 10 cele mai vandute Annie Sloan Chalk Paint™ 100 ml in Romania:

 1. Old White
 2. Provence
 3. Duck Egg Blue
 4. Antibes Green
 5. Antoinette
 6. Florence
 7. Emperor’s Silk
 8. Pure
 9. Scandinavian Pink
 10. Paris Grey

Scrieti-mi va rog in comentariu care e culoarea voastra preferata, daca ati folosit-o pana acum si ce ati vopsit cu ea.

Va doresc case colorate! …sau albe 🙂