Compania Annie Sloan Interiors, producatorul vopselelor pe care le comercializam, Annie Sloan personal, dar si Allmycrafts se angajeaza sa reduca impactul asupra mediului. Gama de vopsele din oferta noastra a fost proiectata si fabricata astfel, incat sa va ofere culori bogate in pigmenti, acoperire de neegalat si incredere in straduintele noastre fata de mediu.

Sustenabilitatea este complexa si nu exista o singura solutie pentru a reduce impactul industriei vopselelor asupra mediului. Intentia firmei-mama este sa fie deschisa cu privire la numeroasele practici, in continua evolutie, implicate in a face ca gama lor de vopsele sa fie cat mai buna atat pentru clienti, cat si pentru planeta. Adesea afirmatiile de vopsea „ecologica” sau „verde” care se pot vedea la unele companii, sunt folosite doar ca marketing pentru a atrage clientii constienti de mediu. Noi insa stim ca tie chiar iti pasa de impactul asupra mediului al vopselei pe care o alegi sa o folosesti in casa ta –  de aceea esti pe acest site citind acest articol… Si pentru a respecta acest lucru, am ales sa fim foarte sinceri si transparenti in comunicatia noastra despre vopsele, si sa folosim doar declaratii care pot fi dovedite.

 

 

Iata cateva puncte de vedere pe care va recomandam sa le luati in considerare la alegerea unei vopsele – cu icoanele referitoare, pe care le puteti gasi pe orice cutie de vopsea ecologica:

Gama noastra de vopsele – Annie Sloan Chalk Paint™, Annie Sloan Wall Paint si Satin Paint – sunt toate pe baza de apa si contin niveluri minime de COV (compusi organici volatili). British Coatings Federation (asociatia care reprezinta interesele producatprilor de vopsele si finisaje din UK) considera ca aceasta este varianta ecologica pentru vopsele.

Firma-mama, adica Annie Sloan Interiors, se angajeaza in productia locala. Toata gama de vopsele, Chalk Paint™, Satin Paint si Wall Paint sunt fabricate la sediul Annie Sloan din Oxford, Marea Britanie.