Gata. Am ajuns la punctul unde trebuie sa ne oprim! Am inteles si eu si sper ca toti veti intelege, ca nu mai sunt exceptii, vopsirea mobilei nu este o urgenta, poate fi amanata. Aceasta criza ne afecteaza pe toti intr-un fel, dar am si eu acasa doi copii si parinti in varsta. Si curierul are familie. Nu este cazul sa punem in pericol sanatatea oricui.

#staiacasa – asta ni se cere acum. Si daca am o posibilitate sa o fac, asta voi face. Voi sta acasa. Pentru ca stau la 7 km de atelier, pe care ar trebui sa le parcurg zilnic, apoi sa intru la curierat. Pentru ce? Pentru bani? Cu bani nu se cumpara sanatate.

Am foarte multe ganduri in cap, nici nu stiu daca vreau sa le scriu. Cu toate ca luam zilnic decizii grele, si nu stim ce va urma, ma simt bine si usurata. Nu lucrez – ei, incerc sa fac cate ceva de acasa de langa doi copii mici, dar de fapt petrec foarte mult timp cu ei. Invatam impreuna, ne jucam, mesterim, si asteptam vremea buna sa putem juca fotbal in curte. Noi macar avem curte fata de cei care stau in bloc… In fiecare zi, cu toate ca situatia mondiala si cea nationala se ingreuneaza, eu totdeauna gasesc ceva pentru care pot fi recunoscatoare:

  • toata familia e sanatoasa
  • avem ce manca
  • familia e impreuna
  • avem o curte, unde copiii pot sa iasa la joaca la aer liber
  • radem mult, suntem pozitivi
  • avem internet
  • facem si gimnastica online

As mai putea continua… Dar in general suntem in situatie buna fata de multi altii. In sfarsit am timp pentru lucruri in casa pe care le amanam doar. Si sunt norocoasa sa am si vopsea acasa 🙂 Deci voi termina proiectele propuse si mult amanate.

A fost o decizie foarte grea, sa inchid de tot magazinul, chiar si cel online, dar ma simt mult mai usurata. Desi lucrez de cinci ani la realizarea acestui vis – sa fiu independenta, antreprenoare si sa am propriul business, care de fapt e si hobbiul meu – trebuie sa admit ca nu mi-a luat mult timp sa decid. Pentru ca cred, ca e singura si cea mai buna decizie. Trebuie sa ramanem oameni in orice conditii.

Imi pare rau pentru cei care au ramas fara vopsea, dar mai sunt alti distribuitori care precis mai livreaza. Dar intre timp va puteti documenta, viziona tutorialele lui Annie, din care se poate invata mult, chiar as zice orice trebuie stiut despre vopsele. Daca tot #statiacasa, folositi-va util de timpul pe care ni l-a daruit soarta. Nu e loc de jeala, daca sunteti acasa, sanatosi, faceti tot posibilul ca acest fapt sa ramana asa. Nu va va parea rau.

Va recomand cu mare drag canalul youtube al lui Annie, unde puteti nu numai sa invatati, dar sa faceti cunostinta cu aceasta persoana adorabila, mama vopselelor decorative, mereu energica (si desculta):

https://www.youtube.com/user/AnnieSloanOfficial

#statiacasa