„Reduce, reuse, recycle” este motoul celor care vor sa creeze interioare atemporale, dar si al lui Annie Sloan. Suntem constienti de importanta extinderii acestui etos, de aceea Annie are intentia de a facilita reciclarea produselor ei.

Cum se arunca cutiile de vopsea?

Cutiile cu produse Annie Sloan sunt 100% si la infinit, reciclabile. Credem ca sunt destul de frumoase, totusi! De ce sa nu le reutilizam? De la depozitarea pensulelor pana la plante, sau creioane, cuie si unelte de gradina, exista posibilitati nelimitate!

Daca decizi sa nu pastrezi cutiile uzate, le poti colecta selectiv.

Cum se poate reutiliza vopseaua?

Reciclarea vopselei lichide este posibila, dar nu este intotdeauna usoara. Din fericire insa, Annie Sloan Chalk Paint™ se poate folosi pe aproape orice suprafata. Foloseste vopsea ramasa pentru a reface un scaun de bucatarie, sau revopseste o rama.

Poti chiar vopsi cutiile de vopsea Annie Sloan cu un pic de vopsea! Pur si simplu le vopsesti in culoarea Chalk Paint™ aleasa si o poti folosi ca solutie perfecta de depozitare!

Daca nu ai la indemana un mic proiect pentru vopseaua ramasa, doneaz-o familiei sau prietenilor, care o vor utiliza cu drag. Alternativ, poti sa iei in considerare sa contactezi asociatiile locale, sau scolile, gradinitele, poate ei ar putea folosi vopseaua in exces. Aceasta este alegerea perfecta si pentru vopseaua de perete sau vopseaua satinata. Vopseaua ta ar putea merge spre improspatarea unui centru comunitar local sau a unei scoli, raspandind bucuria culorii in acest proces!

Cum se arunca vopseaua?

Daca nu poti gasi o modalitate de utilizare pentru vopseaua ramasa, poti sa o lasi sa se intareasca, apoi poate fi eliminata. Pentru a intari vopseaua, adaugati rumegus, nisip sau pamant in recipient si lasati capacul inchis pana cand vopseaua devine solida si uscata. Sau lasati cateva zile la aer liber.

Cum se recicleaza pensulele si accesoriile?

Pensulele si accesoriile cu marca Annie Sloan sunt facute sa reziste si sa fie refolosite pentru mai multe proiecte. Iar cea mai buna modalitate de a asigura durata lunga de viata a pensulelor Annie Sloan este ingrijirea corecta. Curata-le pur si simplu folosind apa. Odata ce pensulele au ajuns la sfarsitul duratei lor de viata in ceea ce priveste vopsirea, luati in considerare utilizarea lor pentru curatarea gospodariei. Sunt perfecte pentru a ajunge in colturi si crapaturi greu accesibile.