Sunt Puskai Melinda, stockist – adica distribuitor – Annie Sloan in Romania din septembrie 2015. Am adus aceasta gama de vopsele in tara, fiindca sunt de calitate si pe vremea aceea inca nu se gasea deloc in tara vopsea cretata ecologica. Prin acest blog as vrea sa ajunga vestea brandului Annie Sloan la cat mai multi oameni pasionati de amenajari interioare, de vopsit mobilier, de reciclare a mobilierului uzat.

Vopseaua decorativa Annie Sloan Chalk Paint  va poate ajuta mult in a va deda placerii de a vopsi, de a fi creativi. Produsele Annie Sloan le asiti in magazinul online, insa as vrea sa dedic acest articol pentru a prezenta  pe scurt produsele din gama Annie Sloan.

Iata in primul rand paleta de culori unica, plina de culori superbe dezvoltate de o adevarata artista, maistra al culorilor:

Ceea ce face speciala aceasta vopsea cretata nu este doar paletarul de culori unice, ci si compozitia lor ecologica, cu continut minim de compusi organici volatili, fara miros. Chalk Paint adera bine la aproape orice suprafata fara slefuire sau grunduire, deci se poate aplica direct pe mobilierul vechi curatat, degresat.

Momentan exista 44 de nuante in doua ambalaje, 1 l si 120 ml, care inca se pot mixa intre ele, deci puteti realiza orice culoare doriti:

Fiind pe baza de apa, vopseaua trebuie sigilata cu ceara sau lac. Annie Sloan are patru tipuri de ceara: transparenta pentru fixarea vopselei, ceara inchisa pentru antichizare si aspectul vintage, ceara neagra pentru aspect industrial, modern, si ceara alba pentru un aspect romantic. Ele se gasesc tot in doua ambalaje, 500 ml si 120 ml:

Lacul mat sau lucios pe baza de apa se foloseste in cazurile cand ceara nu este recomandata, de exemplu in exterior, sau pe mobila si blaturi de bucatarii, pe faianta, gresie, sau unde suprafata intra in contact direct cu apa. Suprafata lacuita se poate la fel antichiza cu ceara colorata.