Carte Annie Sloan

/Carte Annie Sloan
 • Annie Sloan Colour Recipes for painted furniture 40 de proiecte noi care iti dau inspiratie, care iti arata, cum sa-ti transformi simplu mobilierul si spatiul interior pas cu pas . Cartea te invata cum sa folosesti culorile si diferitele stiluri, ca de exemplu stilul provincial francez, boho schic, stilul suedez, sau cel modern. In plus poti invata unele technici, cum ar fi antichizarea, technica “whitewash”, decoupage-ul, sablonarea, efectul calcaros si de imitatie de marmura, precum si vopsitul materialelor textile cu Chalk Paint™.
 • In aceasta carte Annie Sloan ne impartaseste nu mai putin de cincizeci (da, 50!) de idei in legatura cu vopsitul. Ne arata mai ales transformarea mobilierului vechi, uzat, dar poti citi si despre reinnoirea unor candelabre de metal, despre revopsitul catorva mobile noi, despre transformarea unui ghiveci de flori, precum si despre vopsirea peretilor si a podelelor. La fiecare descriere gasesti fotografii "inainte-dupa", si instructiunile de realizare pas cu pas. Toate acestea ilustrate cu fotografiile impozante ale lui Christopher Drake.
 • Cartea aceasta are ca tema stilul francez, intr-un mod in care precis nu l-ai vazut. Stilul francez este simplu, dar totusi variat. Cel mai cunoscut stil francez consta in tonurile albe si gri, precum si in folosirea stofelor Toile de Jouy cu imagini pitoresti. Dar mai apare sicul parizian indraznet si elegant, si stilul insorit si deschis caracteristic sud-frantuzesc. In aceasta carte Annie Sloan isi insuma experientele de designer de interior acumulate ani in sir, si prin utilizarea diferitelor vopsele si materiale ajuta cititorul in insusirea adevaratului stil francez cu 25 de descrieri simple pas cu pas.  
 • Annie Sloan: "Cand am fost admisa la scoala de arte, mi-au recomandat sa folosesc caiet se schite. Am folosit-o pentru a colecta ilustratii decupate din reviste, mostre de culori, bucatele de materiale textile. Asta fac pana in ziua de azi. Foloseste aceast caiet tot asa! Proiecteaza in el paleta de culori a unei camere, aduna inspiratii, schiteaza mobilele, cauta culori potrivite, foloseste buzunarele existente pentru a aduna bucati de materiale, decupaje!"
 • Annie Sloan in noua ei carte ne calauzeaza de-a lungul a 40 de proiecte step-by-step prin metode, despre care nici n-ai fi crezut, ca se pot indeplini cu ajutorul vopselei. Invata despre printare, sablonare, transfer de imagini, vopsire textile, si invata toate seretele despre cum poti scoate cel mai mult din Chalk Paint™. Descopera cum poti combina culorile in diferitele stiluri, si cum sa folosesti propria creativitate in crearea modelelor facute cu mana. Nu conteaza cat de neindemanatic te simti, cu ajutorul cartii Annie Sloan Paints Everything vei fi capabil sa-ti creezi un camin cu stil, individual, pe care ti l-ai imaginat.
 • The Colourist este un Bookazine unic (e mai mare dacat o revista, dar mai mic decat o carte), dedicat pasiunii de a vopsi mobila. Se poate colectiona, apare bianual si contine 132 de pagini selectionate cu grija. Gasesti in el interviuri, mobila vopsita extraordinara, inspiratii architecturale, interviuri cu distribuitori Annie Sloan, destinatii turistice. Fiecare publicatie contine numeroase proiecte realizate cu Chalk Paint® de amatori sau de profesionisti, de la unele greu de realizat la cele prezentate pas cu pas. AICI il poti rasfoi! Prima editie contine si un sablon Annie Sloan GRATUIT, cu o prezentare pas-cu-pas a unei piese sabloante realizate de Felix Sloan.
 • The Colourist este un Bookazine unic (e mai mare dacat o revista, dar mai mic decat o carte), dedicat pasiunii de a vopsi mobila. Se poate colectiona, apare bianual si contine 132 de pagini selectionate cu grija. Vol. 2 imbratiseaza bucuria ce navaleste din galben! Aceasta editie a revistei lui Annie Sloan, foarte populara include proiecte inainte-dupa, icoane de arta si design, un tur exclusiv prin casa din Normanida a lui Annie, inspiratii pentru calatorie de la Berlin la Brazilia si bineinteles technici de vopsire iscusite cu descrieri si imagini pas-cu-pas. Toate acestea servite cu multe fotografii, mobila vopsita si istoria artei. The Colourist este mai degraba o revista lifestyle, care serveste ore de distractie fanilor vechi sau noi ai Chalk Paint®. Aceasta editie contine si un sablon Annie Sloan GRATUIT, cu o prezentare pas-cu-pas a unei piese realizate cu acest sablon.
 • The Colourist este un Bookazine unic (e mai mare dacat o revista, dar mai mic decat o carte), dedicat pasiunii de a vopsi mobila. Se poate colectiona, apare bianual si contine 132 de pagini selectionate cu grija. Numărul 6 The Colourist se concentrează asupra rozului Capri Pink în combinație cu Oxford Navy și Old White. Plin de fotografii uimitoare, mobilier vopsit, interviuri și articole despre istoria artei – The Colourist este mult mai mult decât o revistă de lifestyle. Oferă ore de distracție iubitorilor vopselelor Annie Sloan Chalk Paint®, fie ei vechi sau noi. Acest volum contine un poster, cromatica stilui vintage inspirat de Cavallini, realizat de Felix Sloan.
 • The Colourist este un Bookazine unic (e mai mare dacat o revista, dar mai mic decat o carte), dedicat pasiunii de a vopsi mobila. Se poate colectiona, apare bianual si contine 132 de pagini selectionate cu grija. In volumul 5 focusul este pe caldura si mirodenii. Tema centrala este cromatica Chalk Paint® bazata pe Barcelona Orange, Emperor’s Silk si Antoinette condimentat cu fotografii din calatoria lui Annie in India de la inceputul anului.  In aceasta editie gasim si 30 sfaturi din cei 30 de ani de Chalk Paint®, proiecte creative din carantina, tururi de case si how-to, schimbati de cariera la femei. Descopera cum i-a inspirat pe artistii de vopsire mobilier diagramele teoretice a culorilor vintage, si calatoreste in lumea culorilor - in sensul propriu si figurat, de la pietele de mirodenii din India la archipelagul Suedez. Acest volum contine un poster, cromatica stilui vintage inspirat de Cavallini, realizat de Felix Sloan.
 • The Colourist este un Bookazine unic (e mai mare dacat o revista, dar mai mic decat o carte), dedicat pasiunii de a vopsi mobila. Se poate colectiona, apare bianual si contine 132 de pagini selectionate cu grija. Volumul 4 se axeaza pe combinatia Old White, Graphite si Lem-Lem. Aceasta editie contine si un proiect realizat cu Luciu perlat si alte materiale aniversare de 30 de ani. Puteti citi interviuri cu femei de succes, care si-au pornit cariera la vartsa medie, gasiti idei pentru ALB, pentru ca alburile sunt cele mai cautate de pe paleta. Aceasta editie contine si o hartie decoupage model Toile CADOU, cu o prezentare pas-cu-pas a unei piese realizate cu ajutorul ei.
 • The Colourist este un Bookazine unic (e mai mare dacat o revista, dar mai mic decat o carte), dedicat pasiunii de a vopsi mobila. Se poate colectiona, apare bianual si contine 132 de pagini selectionate cu grija. Volumul 3 focuseaza pe albastre! Albastrele sunt totdeauna recesive, adica dau simtul unui spatiu mai mare. Pe de alta parte, albastrele pot fi variate pana la infinit! Rece sau inghetat, cald si insorit, inchis si atmosferic, sau deschis si vibrant, in aceasta editie vei gasi exemple albastre inspirationale care reflecta aceste calitati. Aceasta editie contine si un sablon Art Deco GRATUIT, cu o prezentare pas-cu-pas a unei piese realizate cu acest sablon.