The Colourist vol.2.

The Colourist vol.2.

72,00 lei

The Colourist este un Bookazine unic (e mai mare dacat o revista, dar mai mic decat o carte), dedicat pasiunii de a vopsi mobila. Se poate colectiona, apare bianual si contine 132 de pagini selectionate cu grija.

Vol. 2 imbratiseaza bucuria ce navaleste din galben! Aceasta editie a revistei lui Annie Sloan, foarte populara include proiecte inainte-dupa, icoane de arta si design, un tur exclusiv prin casa din Normanida a lui Annie, inspiratii pentru calatorie de la Berlin la Brazilia si bineinteles technici de vopsire iscusite cu descrieri si imagini pas-cu-pas. Toate acestea servite cu multe fotografii, mobila vopsita si istoria artei. The Colourist este mai degraba o revista lifestyle, care serveste ore de distractie fanilor vechi sau noi ai Chalk Paint®.

Aceasta editie contine si un sablon Annie Sloan GRATUIT, cu o prezentare pas-cu-pas a unei piese realizate cu acest sablon.

SKU: ASTCB2 Categorie: Etichetă:

Descriere

The Colourist – volumul 2 al revistei-carte publicata de Annie Sloan. Acest volum sta aproape de inima noastra, fiindca prezinta unul dintre distribuitorii romani.

132 pagini

Informații suplimentare

Greutate 0,565 kg

S-ar putea să-ți placă și…