annie sloan chalk paint

 • La acest workshop veti face cunostinta cu tehnicile de baza specifice Annie Sloan, cu care se poate reinnoi si antichiza mobila. Vom invata folosirea vopselelor, texturarea, crearea suprafetei netede, aplicarea lacului si folosirea celor 4 tipuri de ceara. Vom exersa antichizarea cu o culoare, antichizarea cu doua culori si vom incerca si cerurile metalizate. Toti participantii la workshopurile noastre beneficiaza de 10% reducere pentru toate produsele din webshop, timp de 10 zile. Cursul dureaza aproximativ 4-5 ore, cu o pauza de cafea si snacksuri (incluse in pret). Avand o experienta vasta dobandita de-a lungul anilor, va oferim acest curs unic, unde obtineti cunostintele necesare pentru a reinnoi cu usurinta propriul mobilier. Va dam cadou un paletar de culori Annie Sloan Chalk Paint™, o descriere detaliata de utilizare a vopselelor, precum ceea ce realizati pe parcurs! Toate materialele folosite vor fi asigurate de Allmycrafts Creative Studio. Locurile sunt limitate. Vom lucra in grup de minim 3, maxim 6 persoane. Daca nu se formeaza un grup de minim 3 persoane, ne rezervam dreptul de a reprograma atelierul la o data convenabila pentru participantii inscrisi. IMPORTANT: daca nu ai alte produse in cos, foloseste codul CUPON sa nu-ti calculeze sistemul taxa de transport.
 • Numita dupa arborele de eucalipt originar din Australia, locul de nastere si a copilariei lui Annie, aceasta vopsea gri-verde Chalk Paint™ cu tonuri albastre, la fel ca frunzele veșnic verzi ale plantei de eucalipt Coolabah. Coolabah Green completeaza frumos culorile neutre, cum ar fi Country Grey si Paris Grey, sau rozurile mai moi, precum Piranesi Pink. Pentru o senzație clasica, armonioasa, combinati-o cu Old Ochre.
 • Numit si inspirat de lucrarile artistului american din secolul al XIX-lea James Abbott McNeill Whistler, Whistler Grey este un gri atractiv, cald si cu adevarat versatil, care completeaza tonurile mai deschise si pastelurile. Este de fapt un gri carbon distinctiv, care contine o doza mare de pigmenti albastri, de aceea permite crearea unui aspect metalic cu adevarat cool.
 • Culorile de pe paletar sunt realizate cu vopsea Annie Sloan Chalk Paint™, nu sunt printate. Ele pot varia putin in functie de modul de aplicare. Ceara intensifica culorile, deci suprafetele ceruite pot capata o nuanta putin mai inchisa si mai intensa. Pe paletar sunt afisate atat numele culorilor, cat si o scurta descriere despre provenienta lor, ca o mica istorie a artei.
   
   
 • Paprika Red este o vopsea cretata rosie de teracota picant. Foloseste-o pentru o infuzie de pasiune echilibrata si reconfortanta in casa ta. Datorita pigmentilor pamantii aceasta nuanta este foarte versatila si se poate combina cu cele mai multe culori de pe paletarul Chalk Paint.

  Nu uita sa ceruiesti suprafata vopsita cu ceara transparenta Clear Wax!
 • Set de 6 suporturi pahare din lemn, realizate cu vopsea Annie Sloan Chalk Paint™ si transferul IOD Lemon drops, lacuite. Dimensiuni: 10 x 10 cm Suporturile sunt create manual, pot prezenta mici diferente fata de modelele afisate.
 • Tava decorativa din MDF, realizat cu vopsea Annie Sloan Chalk Paint™ nuanta Rodmell cu Henrietta, Burgundy, Tilton, si Paint Inlay Melange. Dimensiuni: 35 x 24 cm Tava este creată manual, poate prezenta mici diferențe față de modelul afișat.
 • Tava decorativa din lemn, realizat cu vopsea Annie Sloan Chalk Paint™ nuanta Paloma si transferul IOD Woodland Christmas. Dimensiuni: 35 x 23,2 cm Tava este creată manual, poate prezenta mici diferențe față de modelul afișat.