Colour Card Annie Sloan Chalk Paint™

Colour Card Annie Sloan Chalk Paint™

10,00 lei

Culorile de pe paletar sunt realizate cu vopsea Annie Sloan Chalk Paint™, nu sunt printate. Ele pot varia putin in functie de modul de aplicare. Ceara intensifica culorile, deci suprafetele ceruite pot capata o nuanta putin mai inchisa si mai intensa.

Pe paletar sunt afisate atat numele culorilor, cat si o scurta descriere despre provenienta lor, ca o mica istorie a artei.

 

 

Descriere

Ce trebuie sa stii despre vopseaua Annie Sloan Chalk Paint™?

Annie Sloan Chalk Paint™ este o vopsea cretoasa pe baza de apa, cu aspect catifelat, ultra mat, inventata pentru reconditionarea mobilierul vechi de lemn. Ofera o gama vasta de posibilitati de exprimare artistica. Este densa, colorata cu pigmenti organici, in culori intense si saturate. Nu are miros, e ecologica si este certificata a fi toysafe. Fiind pe baza de apa, necesita sigilare cu ceara sau lac pe baza de apa.

Vopseaua Annie Sloan Chalk Paint™ este versatila si a fost conceputa astfel, incat sa fie foarte usor de utilizat, ca oricine sa o poata folosi, inclusiv incepatorii. Nu exista reteta universala pentru aplicarea vopselei. Rezultatul totdeauna depinde de tehnica de aplicare si de ustensilele folosite.

Avantajul vopselei este ca suprafetele pe care vrem sa o aplicam, nu necesita o pregatire temeinica prealabila, nu trebuiesc slefuite sau grunduite, doar curatate.

Un litru de vopsea Annie Sloan Chalk Paint™ acopera aproximativ 13 mp (120 ml acopera cca. 1,50 mp) intr-un strat. Pentru o acoperire perfecta recomandam doua straturi de vopsea (sau chiar trei in cazul culorilor deschise).

Pentru idei si informatii cititi blogul, iar pentru tehnici vizionati tutorialele lui Annie Sloan. Daca aveti intrebari, contactati-ne!

Informații suplimentare

Greutate 0,22 kg

S-ar putea să-ți placă și…