LAC SPRAY OPAC VERDE

LAC SPRAY OPAC VERDE

25,00 lei

Lac pentru finisat cu efect opac mat semitransparent. Disponibil in 3 nuante: alb, albastru, verde. Fara acizi. Formula sa unica permite pulverizarea uniforma a produsului.

 

SKU: ODLSPOV Categorii: , Etichete: , , , , , ,

Descriere

Spray-urile colorate mate pot fi aplicate pe orice suprafata. Intr-un strat, se poate obtine un efect matuit. In 2 straturi, efect opac. In 3 straturi, efect mat foarte opac.

Culorile vor fi permanente pe diferitele suprafete, cu exceptia sticlei. Nu spalati sticla vopsita cu apa fierbinte si nu puneti in masina de spalat vase!

Se usuca in 10 minute si se intareste in 2 ore.

Poate fi folosit pe diferite suprafete ca: ferestre, lanterne, metal si aluminiu, oglinda, portelan

Utilizati la temperatura camerei.
1. Protejati suprafata de lucru.
2. Agitati bine.
3. Pulverizati uniform de la 20 cm in pozitie verticala. 
4. Pentru o culoare optima aplicati 2-3 straturi subtiri. Dupa fiecare strat lasati sa se usuce 10 minute la temperatura camerei.
5. Dupa 2 ore de uscare, culoarea va fi rezistenta la apa.

Nota: faceti un test preliminar pe orice suprafata sau material nou.

Produs nealimentar

ATENȚIE:

Pentru securitatea dumneavoastra, utilizati numai in conformitate cu instructiunile. Contine PRODUS DE REACȚIE: BISFENOL-A-(EPICLORHIDRINA). Poate produce reactie alergica. Aerosol extrem de inflamabil. Recipient sub presiune. In caz de supraincalzire poate exploda. Producatorul si distribuitorul nu sunt responsabili pentru conditiile de depozitare periculoase sau pentru utilizarea necorespunzatoare.


Informații suplimentare

Greutate 0,250 kg

S-ar putea să-ți placă și…