ODICOAT GEL

36,00 lei52,00 lei

Gel pentru impermeabilitate

Protejati-va accesoriile din material textil, sau preparati materialele inainte de utilizare pentru a fi mai durabile. Dupa aplicare si uscare suprafata acoperita va fi rezistenta la apa si pete. Poate fi, de asemenea, utilizat ca adeziv puternic pentru tesaturi aplicate pe lemn, carton, metal, sticla, ceramica, piatra etc. Perfect pentru decorare interioara si exterioara, precum si pentru personalizarea hainelor si accesoriilor. Pentru impermeabilitate totala aplicati trei straturi subtiri cu aceesoriul cu care se livreaza. Asteptati cate o ora intre straturi.

 

Descriere

Se aplica cu o perie plata, spatula sau cardul atasat. Asteptati pana la uscare inainte de a aplica straturi suplimentare. Se usuca la atingere intr-o ora, complet dupa 2 ore.

Pentru impermeabilitate: asezati materialul textil pe o suprafata plata, protejata preferabil cu material plastic sau celofan.  Aplicati Odicoat cu cardul atasat in strat subtire si intindeti uniform. Dupa uscare repetati daca este necesar. Cand calcati, protejati tesatura cu hartie de copt. Materialul poate fi spalat in apa calda dupa sigilare.

Pentru securitatea dvs, utilizati numai in scopul indicat si in conformitate cu instructiuni. Spalati-va mainile dupa utilizare. Nu ingerati. A nu se lasa la indemana copiilor.

Informații suplimentare

Greutate 0,250 kg

S-ar putea să-ți placă și…