Colour Card Satin Paint&Wall Paint

Colour Card Satin Paint&Wall Paint

10,00 lei

Paletarul de culori Annie Sloan Wall Paint si Satin Paint contine cele 32 culori de vopsea de perete, din care 14 se gasesc si in varianta Satin Paint. Fiind partile unui intreg concept de produse pentru design interior, Annie Sloan nu a facut paletar separat pentru cele doua game de culori, sa le vedem impreuna, ceea ce ne ajuta la planuire.

 

 

Descriere

Ce trebuie sa stii despre Annie Sloan Wall Paint?

Vopseaua de perete Annie Sloan Wall Paint este lavabila, bogat pigmentata. Este foarte usor de utilizat, inclusiv pentru incepatori. Rezultatul totdeauna depinde de tehnica de aplicare si de ustensilele folosite. Se poate aplica cu trafalet sau cu bidinea/pensula. Peretii noi necesita amorsa inainte de vopsire, cele deja vopsite se pot revopsi fara nici o pregatire prealabila. O cutie de vopsea de perete de 2.5 litri acopera aproximativ 27.5 mp, o cutiuta mica de 120 ml acopera cca 1.32 mp, acestea variand in functie de suprafata vopsita si de modul de aplicare.

Este certificat cu A+ indoor air quality, adica cea mai buna evaluare in ceea ce priveste calitatea aerului interior.

Ce trebuie sa stii despre Annie Sloan Satin Paint?

Satin Paint este autonivelanta si contine deja lac, deci NU trebuie sigilata. O cutie de 750 ml de vopsea Annie Sloan Satin Paint acopera aproximativ 10 mp intr-un strat. Pentru o acoperire perfecta recomandam cel putin doua straturi de vopsea, sau chiar trei-patru in cazul culorilor deschise. Satin Paint adera bine doar la lemn natural, dar nu si la alte suprafete. De aceea in cazul lemnului tratat sau a altor suprafete de vopsit recomandam folosirea unui grund pentru aderenta.

Pentru idei si informatii cititi blogul, iar pentru tehnici vizionati tutorialele lui Annie Sloan. Daca aveti intrebari, contactati-ne!

Informații suplimentare

Greutate 0,22 kg

S-ar putea să-ți placă și…