Vopseaua Annie Sloan Satin Paint este o vopsea de interior pe baza de apa, cu continut scazut de COV, conceputa pentru utilizare pe lemn si metal.  Misiunea lui Annie Sloan este sa faca lumea pe cat se poate mai frumoasa si mai usoara. De aceea a adaugat in gama ei de produse aceasta vopsea satinata pentru a va ajuta in proiectele creative de reinnoire si restilizare a caminelor voastre. Chalk Paint™ poate fi aplicat pe aproape orice suprafata, dar necesita un strat de ceara sau lac pentru protectie si fixare. Annie Sloan Satin Paint nu este la fel de versatila, insa este o solutie mult mai rapida de reciclare a mobilierului din lemn si metal.

Pe langa faptul ca este o vopsea pentru mobila, Annie Sloan Satin Paint este special conceputa pentru partile cele mai frecventate ale casei tale. Poate fi folosita pentru plinte, balustrade, calorifere, dar si pentru mobila de bucatarie. Datorita faptului ca contine lac, suprafata vopsita devine rezistenta la apa si la uzura.

Care sunt avantajele vopselei Annie Sloan Satin Paint?

Desi vopseaua Annie Sloan Chalk Paint™ poate fi aplicata practic pe orice suprafata, trebuie sigilata pentru a fi rezistaenta rezista la uzura. Annie Sloan Satin Paint are calitati de protectie incorporate, defensive si de lunga durata. Acest lucru o face o solutie mult mai practica pentru vopsirea plintelor, tocurilor usilor, balustradelor, caloriferelor si chiar dulapurilor de bucatarie.

ATENTIE: Satin Paint adera bine doar la lemn si metal netratat, nevopsit. In caz contrar va trebui sa folositi grund pentru a face priza!

Vopseaua Annie Sloan Satin Paint este – precum si numele ei arata – satinata, adica are o stralucire de 10%, oferind o luminozitate subtila si proprietati mai rezistente la uzura decat o vopsea mata.

Gama Annie Sloan Satin Paint este compusa din 16 culori frumoase de pe paleta vopselelor de perete Annie Sloan Wall Paint. Acest lucru va ajuta sa obtineti o schema de culori eleganta si holistica, un design interior unic si atractiv. Puteti vopsi in aceeasi culoare usile sau plintele cu peretii, sau puteti utiliza aceeasi nuanta pe scaunele si masa de bucatarie ca si pe dulapuril. De acum puteti deghiza cu usurinta caloriferele folosind vopseaua satinata combinata cu vopselele de perete in aceeasi nuanta.

Asa cum ne-am obisnuit la produsele Annie Sloan, Satin Paint este, de asemenea, o vopsea pe baza de apa, certificata Toy Safe, cu continut scazut de COV, cu calitate A+ a aerului din interior.

Pe ce suprafete este indicat sa folosim Annie Sloan Satin Paint?

Vopseaua Annie Sloan Satin Paint este conceputa in sepcial pentru lemn, perfecta pentru mobila de bucatarie, usi, tocuri de ferestre, balustrade si in general orice ornament din lemn de interior. Este la fel de usor de utilizat pe metal, de exemplu pe calorifere. Desigur, se poate folosi si ca vopsea pentru mobila. Pentru a obtine efecte decorative, pe podele, gresie, faianta si proiecte de exterior, recomandam in continuare Chalk Paint™. Insa cei care doresc sa recicleze mobila rapid si usor, in stil modern, fara efecte artistice, pot lua in considerare vopseaua satinata Annie Sloan Satin Paint. Desi pe mobila din lemn tratat, deja vopsit sau lacuit, sau mobila din PAL trebuie folosit cel putin un strat de grund inainte de vopsire cu Satin Paint, ea fiind autonivelanta si usor de aplicat, va va economisi timp prin eliminarea etapei de ceruire sau lacuire necesare pentru a protectia completa a pieselor vopsite cu Chalk Paint™.