…sau ce culori v-au placut cel mai mult anul trecut?

Anul 2020 a fost unul special din foarte multe puncte de vedere. Pandemia insa a avut si efecte pozitive mai ales in racordul nostru cu spatiul in care locuim, in care ne traim zilele si petrecem tot mai mult timp. Multi dintre voi si-au folosit timpul liber pentru a-si infrumuseta casa, au incercat sa reinnoiasca sau sa salveze piese de mobilier vechi, demodate. Pentru ca in sfarsit ni s-a facut timp pentru asa ceva!

Am adunat culorile care v-au placut cel mai mult anul trecut. Toti cei care vopsim mobila ne oprim totdeauna asupra intrebarii: ce culoare sa aleg? Se pare ca cei mai multi tind sa mearga la sigur, au fost in voga nuantele retinute, neutre – care insa pot fi combinate cu accesorii colorate.

  1. OLD WHITE si alburile

Old White este cea mai preferata culoare de pe paletarul Annie Sloan. Nu e de mirare, fiind culoarea de baza a stilului vintage, pe care multi il prefera, mai ales daca e vorba de bucatarii, dar si a stilului scandinav, tot mai popular. Pe langa Old White celelalte nuante de alb, Pure si Original sunt tot in top, deci albul duce iarasi primul!

2. PARIS GREY

A doua culoare preferata este minunatul gri albastrui Paris Grey. Mixat cu putin Old White devine o nuanta fantastica, de vis. Griul va fi culoare preferata si in 2021, caci PANTONE l-a ales culoarea anului impreuna cu galbenul. Combinat cu English Yellow sau Tilton veti avea un design castigator!