Topul culorilor Annie Sloan in 2020

/, Annie Sloan Paint™, design interior/Topul culorilor Annie Sloan in 2020

     …sau ce culori v-au placut cel mai mult anul trecut?

Anul 2020 a fost unul special din foarte multe puncte de vedere. Pandemia insa a avut si efecte pozitive mai ales in racordul nostru cu spatiul in care locuim, in care ne traim zilele si petrecem tot mai mult timp. Multi dintre voi si-au folosit timpul liber pentru a-si infrumuseta casa, au incercat sa reinnoiasca sau sa salveze piese de mobilier vechi, demodate. Pentru ca in sfarsit ni s-a facut timp pentru asa ceva!

Am adunat culorile care v-au placut cel mai mult anul trecut. Toti cei care vopsim mobila ne oprim totdeauna asupra intrebarii: ce culoare sa aleg? Se pare ca cei mai multi tind sa mearga la sigur, au fost in voga nuantele retinute, neutre – care insa pot fi combinate cu accesorii colorate.

  1. OLD WHITE si alburile

Old White este cea mai preferata culoare de pe paletarul Annie Sloan. Nu e de mirare, fiind culoarea de baza a stilului vintage, pe care multi il prefera, mai ales daca e vorba de bucatarii, dar si a stilului scandinav, tot mai popular. Pe langa Old White celelalte nuante de alb, Pure si Original sunt tot in top, deci albul duce iarasi primul!

2. PARIS GREY

A doua culoare preferata este minunatul gri albastrui Paris Grey. Mixat cu putin Old White devine o nuanta fantastica, de vis. Griul va fi culoare preferata si in 2021, caci PANTONE l-a ales culoarea anului impreuna cu galbenul. Combinat cu English Yellow sau Tilton veti avea un design castigator!

3. CREAM

Culoare neutra galbuie, care poate fi combinata foarte usor cu aproape orice culoare. In 2020 in designul de interior trendul a aratat spre accesoriile colorate, naturale pe baze neutre. Astfel se explica si popularitatea nuantei Cream.

4. CHICAGO GREY

Este una dintre culorile mai noi pe paleta Annie Sloan. Chicago Grey este un gri deschis rece, metalic – cum spune si numele lui vorbaret, ne aminteste de zgarie-norii care reflecta cerul din marele oras american. Cu raspandirea stilului scandinav in anul 2020 ati folosit tot mai multe griuri pe langa alb, acestea doua fiind culorile de baza ale stilului. Sa tinem minte bine numele diferitelor nuante de gri, pentru ca vom avea nevoie de ele si anul acesta daca vrem sa fim la moda.

5. DUCK EGG BLUE

Este culoarea oualor de rata sau simplu albastru mucegai. Un pastel retinut, care arata deja spre nuantele verzui ale naturii. Duck Egg Blue confera liniste si armonie caminului, nu e de mirare ca o preferati.

Acesta este deci topul culorilor in 2020 calculat pe baza vanzarilor. Paleta Annie Sloan insa contine inca alte 40 de culori superbe. Daca vi s-a facut chef, faceti un tur pe site, vizualizati paleta sa va inspirati pentru proiectele din 2021.

In alegerea culorilor va poate ajuta mult ghidul stilurilor.

Noi va asteptam in continuare in magazinul din Miercurea Ciuc (str. Marton Aron, nr. 10), sau pe platformele digitale: Facebook, Insatgram.

2023-06-23T11:16:10+03:00