Florence de Annie Sloan este o culoare vibranta, care capteaza atentia oriunde este folosita: pe o noptiera, pe perdele, sau chiar in magazia pentru rufe. Nu poate ramane neobservata, de aceea multi o folosesc cu predilectie, pentru piesa cu accent in casa. Iata cateva idei si inspiratii:

a2b942cbcb891a7e7a9a5047e91849fd a9f2320f15df262fd87da245922b40b2 Agnieszka Krawczyk

stencil-dye-your-own-drop-cloth-curtain-chalk-paint-how-to-

stencil-dye-your-own-drop-cloth-curtain-chalk-paint-how-to-painting stencil-dye-your-own-drop-cloth-curtain-chalk-paint-how-to-painting2

indulgy_com_masfel-egy FLO PROV paintmetwice_com

sewcakemake_com stiltskinstudios_blogspot_com teamsuttondesigns_com

Nu va fie frica sa mixati culorile!

Desi pe paleta Annie Sloan se gasesc 36 de nuante vii, atragatoare, foarte speciale, s-ar putea sa nu gasiti chiar nuanta perfecta pentru proiectul d-voastra. Vestea buna e ca culorile se pot combina! Urmatoarele fotografii provin de Susan, o americanca, care a avut o magazie pentru spalarea si uscarea rufelor (laundry room) foarte plictisitoare. De fiecare data urca scarile la etaj, s-a intalnit cu o priveliste cat pe putin placuta. S-a gandit s-o invioreze un pic, de aceea a ales un tapet vesel cu modele florale. Culoarea mobilierului a venit de la sine, sa se potriveasca cu tapetul. Doamna a amestecat Florence cu Provence in proportii egale, astfel rezultand aceasta culoare turcoaz de minune:

uniquelyyoursormine_com uniquelyyoursormine_com_50-50FLO PROV

uniquelyyoursormine_com_tag_annie-sloan-chalk-paint_ uniquelyyoursormine_com2

Sursa fotografii: click pe ele

 

Daca v-a venit cheful sa vopsiti ceva si nu stiti de unde sa incepeti, cautati-ne pentru sfaturi! Avem si un pachet promotional Mini Project Pack pentru primul proiect DIY cu produse Annie Sloan! Hai la joaca!