Hai sa coloram camera copiilor!

/, Annie Sloan Chalk Panit, Design/Hai sa coloram camera copiilor!

Hai sa coloram camera copiilor!

Copiii au nevoie de stimulare continua, de aceea camera lor trebuie sa fie plina de culori si de piese inspirationale. Nu va fie frica ca nu le va place, mai degraba intrebati-i pe ce culori ar opta. Va veti surprinde!

Annie Sloan Chalk Paint este alegerea perfecta pentru camera copiilor, pentru ca e kid-friendly, toy safe si contine un minim de compusi organici volatili (COV). Fiecare cutie de vopsea, lac sau ceara are marcate aceste simboluri. Deci pot fi folosite fara grija chiar si pentru mobilierul bebelusilor.

Cum cresc copiii, au tot mai mare nevoie de un spatiu privat, care ii caracterizeaza. Acest spatiu porneste de la biroul propriu unde isi fac temele. Apoi tot mai mult se orienteaza spre cate o tematica: ori la un hobby, ori un personaj de film/desene animate/carte preferat, eventual supereroi. Totusi fiecare camera de adolescenti are o cromatica specifica.

Cand e vorba de copii, vopselele de perete lavabile ne vin in mare ajutor. In primii ani pentru protejarea peretilor din bucatarie, mai tarziu cand incep sa deseneze, peretele este o provocare. De ce sa nu-i lasam sa deseneze si acolo? Si mai presus de toate si camera copiilor merita un perete de accent care sa-i reprezinte. Toate acestea pot fi realizate cu usurinta cu ajutorul vopselelelor de perete lavabile, care se gasesc deja in 16 culori de pe paleta Annie Sloan Chalk Paint, deci nu trebuie sa va limitati la negru.

Si sa va spun si partea buna: cu Chalk Paint poti schimba oricand culoarea mobilei, fara slefuire! Daca copilul intra intr-o alta faza a vietii si are alte nevoi sau preferinte, te poti adapta usor la ele.

Am facut si eu cateva piese pentru copii mei, unele vopsite chiar de mai multe ori. Dar cui ii pasa cand e vorba de copiii, si cand vezi stralucirea in ochii lor?

Pentru parerea unei mamici urbane despre vopselele Annie Sloan Chalk Paint si relatia lor cu copiii, da click AICI.

2023-06-23T11:16:10+03:00