Lac Annie Sloan

  • Lacul mat Chalk Paint™ Lacquer Clear Matt pe baza de apa este recomandat pentru podele, mobilier de exterior si mobila de bucatarie sau baie. Contine protectie UV pentru a păstra culorile vibrante in aer liber, are un continut redus de COV si este certificata ca Toy Safe. Este disponibil si in finisaj lucios (Gloss). Poate fi aplicat cu pensula, rola sau pistol de pulverizare. O cutie de lac de 750 ml acopera cca 19 mp. Pret unitar: 25 lei/100 ml Utilizati pensula sau rola de calitate si aplicati lacul metodic. Sfatul lui Annie este sa diluati lacul cu apa in proportie de 10% atunci cand o aplicati peste Chalk Paint™ pentru un finisaj cat mai uniform. Timpul de intarire este de 14 zile, dar lacul devine uscat la atingere si pregatit pentru un al doilea strat dupa 2-24 ore. Instructiuni de utilizare gasiti AICI!
  • Lacul lucios Chalk Paint™ Lacquer Clear Gloss pe baza de apa este recomandat pentru podele, mobilier de exterior si mobila de bucatarie sau baie. Contine protectie UV pentru a păstra culorile vibrante in aer liber, are un continut redus de COV si este certificata ca Toy Safe. Este disponibil si in finisaj mat (Matt). Poate fi aplicat cu pensula, rola sau pistol de pulverizare. O cutie de lac de 750 ml acopera cca 19 mp. Pret unitar: 25 lei/100 ml Utilizati pensula sau rola de calitate si aplicati lacul metodic. Sfatul lui Annie este sa diluati lacul cu apa in proportie de 10% atunci cand o aplicati peste Chalk Paint™ pentru un finisaj cat mai uniform. Timpul de intarire este de 14 zile, dar lacul devine uscat la atingere si pregatit pentru un al doilea strat dupa 2-24 ore. Instructiuni de utilizare gasiti AICI!
  • Lac decorativ pe baza de apa, cu efect de reflectare a luminii. Ofera o finisare superba, cu luciu fin si sofisticat. Poate fi folosit ca finisaj peste vopsea, dar se poate mixa cu cantitati mici de vopsea pentru nuante translucente sidefate. Amestecati bine inainte de utilizare pentru a dispersa particulele sidefate. Cutia de 250 ml acopera cca 6 mp (1 litru ajunge pentru 24 mp). Timpul de uscare este de maxim 2 ore, depinzand de temperatura si umiditate. Are un continut redus de COV (0,85%/l). Poate fi aplicat cu pensula, rola sau cu pistolul de pulverizare. Pret unitar: 30 lei/100 ml Instructiuni de utilizare gasesti AICI!