clear wax

  • Ceara moale Annie Sloan este transparenta si aproape ca miroase. Are o substanta asemanatoare unei margarine moi, deci este tartinabila. Este impermeabila, se poate folosi linistit si pe mese sau mobilier de bucataie. Se curata regulat cu carpa umeda. Inlatura petele cu substanta de curatare pentru mobilier! La nevoie mobila poate fi ceruita din nou. Sfatul lui Annie: Vopseste suprafata cu vopsea Chalk Paint™, ceruieste, apoi da cu smirghel, si la urma aplica un strat nou de ceara! Pret unitar: 20 lei/100 ml  
  • Acesta este un ambalaj mic. Daca ai nevoie de mai multa ceara, alege ambalajul mai rentabil de 500 ml. Ceara moale Annie Sloan este transparenta si aproape ca miroase. Are o substanta asemanatoare cu o margarina moale, deci este tartinabila. Este impermeabila, se poate folosi linistit si pe mese sau mobilier de bucataie. Curata regulat cu carpa umeda! Inlatura petele cu substanta de curatare pentru mobilier! La nevoie mobila poate fi ceruita din nou. Pret unitar: 40 lei/100 ml Sfatul lui Annie: Vopseste suprafata cu vopsea Chalk Paint™, ceruieste, apoi da cu smirghel, si la urma aplica un strat nou de ceara!
  • Ceara moale Annie Sloan este transparenta si aproape ca miroase. Are o substanta asemanatoare unei margarine moi, deci este tartinabila. Fiind impermeabila, se poate folosi in mai multe straturi si pe mese sau mobilier de bucataie. Se curata cu carpa umeda. Petele se pot inlatura cu substanta de curatare pentru mobilier. La nevoie mobila poate fi ceruita din nou. Pret unitar: 15 lei/100 ml Sfatul lui Annie: Vopseste suprafata cu vopsea Chalk Paint™, ceruieste, apoi da cu smirghel, si la urma aplica un strat nou de ceara!