aurire

/aurire
 • Foita aurie se poate folosi usor pe suprafete mici, sensibile. Se aplica peste adezivul Gold Size putin uscat, devenit transparent.  
 • "Size" este un cuvant englez vechi, cu semnificatia: adeziv. Cu ajutorul Gold Size putem lipi foita pe suprafata de decorat. Adezivul Annie Sloan Gold Size este pe baza de apa si nu ramane lipicios dupa uscare. Sfatul lui Annie: Intinde un strat subtire pe suprafata si lasa sa se usuce timp de 5 minute! Dupa uscare devine transparenta. Atunci trebuie aplicata foita, dupa care se poate cerui sau lacui. Pret unitar: 70 lei/100 ml
 • Acest kit iti permite sa creezi cu usurinta vaze de sticla inspirate de sticla Murano cu produsele Annie Sloan. Cutia include noua vopsea metalizata care a fost deja prezentata la Oxford, dar inca nu se distribuie!
  Continutul kitului:
  120 ml vopsea Napoleonic Blue Chalk Paint®
  120 ml vopsea Florence Chalk Paint®
  1 bucata de vopsea metalica de 120 ml in culoare aur traditional
  1 pensula plata pentru decorare
  1 carte postala format A6
  1 carte de culori Chalk Paint®
  1 card cu produse Annie Sloan
  Acces nelimitat la tutorialul video al lui Annie, care iti arata cum sa realizezi vaza cu inspiratie Murano cu produsele Annie Sloan. Videoclipul poate fi accesat prin scanarea codului QR de pe cartea postala inclusa in set.
  Oferta valabila pana la epuizarea stocului.