adeziv

/adeziv
 • "Size" este un cuvant englez vechi, cu semnificatia: adeziv. Cu ajutorul Gold Size putem lipi foita pe suprafata de decorat. Adezivul Annie Sloan Gold Size este pe baza de apa si nu ramane lipicios dupa uscare. Sfatul lui Annie: Intinde un strat subtire pe suprafata si lasa sa se usuce timp de 5 minute! Dupa uscare devine transparenta. Atunci trebuie aplicata foita, dupa care se poate cerui sau lacui. Pret unitar: 70 lei/100 ml
 • Lipeste permanent prin fixare termica, fara coasere. Ideal pentru materiale textile, pentru fixarea mansetelor. Poate fi spalat la temperatura calda (40°C) si curatat la uscat. Fara acizi. Nu pateaza.

  125 ml

     
 • Aerosolul pentru personalizare usoara permite aderarea permanenta pe tesaturi cu fixare termica de 45 de secunde. Lipeste tesaturi, aplicatii, insigne, panglici, dantela, fetru pe testaura. Poate fi spalat la temperatura medie (40°C) si curatat la uscat.

  250 ml

 • 505 SPRAY ADEZIV TEMPORAR

  34,00 lei59,00 lei

  Recomandat pentru materiale textile. Ajuta de-a lungul coaserii, la matlasare, previne incalcirea, plisarea materialului. Tine tesatura cu precizie in timp ce coaseti. Puteti uita acele cu gamalie! Nu infunda acele masinii de cusut si nu pateaza tesaturile.

     
 • 303 SPRAY ADEZIV PERMANENT

  34,00 lei52,00 lei

  Adeziv permanent pentru hartie, carton, fotografii, polistiren, lemn, carton, panza, obiecte brute sau pictate. Ideal pentru proiecte de bricolaj.

     
 • Adeziv permanent pentru tesaturi si obiecte rigide. Aplicati pe ambele suprafete de lipit ca materialul textil sa adere perfect pe suprafata dorita, fie hartie, carton, lemn, panza, obiecte crude sau vopsite. Astfel va rezulta o fixare permanenta.

  250 ml

  Mod de utilizare:

  https://youtu.be/hzszxV4W_q8
 • 404 SPRAY ADEZIV TEMPORAR

  34,00 lei52,00 lei

  Pentru sabloane, hartie si multe alte obiecte. Ajuta la mentinerea pozitiei sabloanelor sau a altor obiecte. Ideal pentru imagini, fotografii sau alte proiecte. Recomandat mai ales pentru hartie.

     
 • Recomandat in principiu pentru materiale textile, dar si pentru hartie si multe alte obiecte. Ajuta la mentinerea pozitiei mulajelor, sabloanelor sau a altor obiecte. Ideal pentru proiecte de coasere.

  250 ml

     
 • Aerosolul pentru personalizare usoara permite aderarea permanenta pe tesaturi cu fixare termica de 45 de secunde. Lipeste tesaturi, aplicatii, insigne, panglici, dantela, fetru pe testaura. Poate fi spalat la temperatura medie (40° C) si curatat la uscat.

  125 ml