Culori de primavara pe terasa cu vopsele Annie Sloan

/, design interior/Culori de primavara pe terasa cu vopsele Annie Sloan

Dupa o iarna lunga si rece abia asteptam sa iesim un pic la soare si la aer liber. Cei care stau la tara sau in casa, imediat ies in curte cum apare soarele. Cei care stau in bloc au un remediu pe terasa, care nu trebuie sa fie posomorata. Dati-i un pic de culoare sa va simtiti cat mai bine in timpul petrecut afara!

Vopselele ecologice pe baza de apa Annie Sloan Chalk Paint sunt ideale pentru proiecte de exterior, avand culori vibrante, vivace, diferenta consta doar in sigilare: se aplica totdeauna lac (fiindca ceara nu rezista la razele solare).

Aceasta terasa a fost reinnoita si colorata de o clienta, pe baza sfaturilor noastre, care ne-a dat acordul sa o postam. Vrem sa va aratam, ce fain poata sa iasa oaza de afara cu putina culoare. In prima faza clienta cu ajutorul sorei sale a curatat de praf si de murdaria depusa elementele balustradei. Unde lacul a crapat si a sarit, au dlefuit un pic, de rest doar au spalat. Au folosit detergent de vase, burete de spalat vase si apa calduta.

Si-au facut un plan cum sa plaseze culorile. Au ales mai multe culori pentru a face cat mai colorata tersasa: Cream, Burgundy, Scandinavian Pink, Oxford Navy, Amsterdam Green, Antibes Green, Firle, Tilton, Paloma. Cate o cutiuta de 120 ml a fost indeajuns din fiecare culoare.

 Dupa uscarea elementelor au inceput sa vopseasca. Au aplicat pe rand culorile alese, pana la ultima scandura. Au lucrat cu pensula si cu trafalet. Vopseaua au aplicat-o cu pensula ovala si plata de diferite marimi, iar lacul cu trafalet.

Fiind destul de cald, vopseaua s-a uscat foarte repede, in mai putin de o ora. Cand au ajuns la ultima culoare, deja puteau sa dea a doua mana. La final au sigilat totul cu lac mat Chalk Paint Lacquer Matt. Lacurile din gama Annie Sloan sunt rezistente, se pot folosi si in exterior, plus au protectie UV, ceea ce e important, sa nu se estompeze culorile in timp.

Dupa ce au terminat balustrada, fetele s-au gandit sa picteze niste motive florale si pe pereti, sa asigure atmosfera placuta pe terasa. Vopseaua Annie Sloan Chalk Paint se poate folosi si pe pereti, fara sigilare. 

Eu cred ca fetele au facut treaba buna, sper sa se bucure cat mai mult timp de aceasta terasa colorata, reinnoita pe placul si stilul lor. Vremea buna sa fie cu ele!

Daca ai si tu un asemenea proiect, stii unde ne gasesti 🙂 Avem toate produsele necesare in webshop si te putem ajuta personal sau telefonic su sfaturi. Contacteaza-ne daca ai nevoie de experienta noastra!

2023-06-23T11:16:08+03:00