Dupa o iarna lunga si rece abia asteptam sa iesim un pic la soare si la aer liber. Cei care stau la tara sau in casa, imediat ies in curte cum apare soarele. Cei care stau in bloc au un remediu pe terasa, care nu trebuie sa fie posomorata. Dati-i un pic de culoare sa va simtiti cat mai bine in timpul petrecut afara!

Vopselele ecologice pe baza de apa Annie Sloan Chalk Paint sunt ideale pentru proiecte de exterior, avand culori vibrante, vivace, diferenta consta doar in sigilare: se aplica totdeauna lac (fiindca ceara nu rezista la razele solare).

Aceasta terasa a fost reinnoita si colorata de o clienta, pe baza sfaturilor noastre, care ne-a dat acordul sa o postam. Vrem sa va aratam, ce fain poata sa iasa oaza de afara cu putina culoare. In prima faza clienta cu ajutorul sorei sale a curatat de praf si de murdaria depusa elementele balustradei. Unde lacul a crapat si a sarit, au dlefuit un pic, de rest doar au spalat. Au folosit detergent de vase, burete de spalat vase si apa calduta.

Si-au facut un plan cum sa plaseze culorile. Au ales mai multe culori pentru a face cat mai colorata tersasa: Cream, Burgundy, Scandinavian Pink, Oxford Navy,