Image-130In acest post mi-am propus sa va povestesc, cum mi-am petrecut vara intalnindu-ma cu voi in cele mai importante targuri din tara, unde ne-am dus cu Chalk Paint. Acum haideti sa parcurgem impreuna orasele, unde am stat de vorba cu multi dintre voi.

1. CLUJ-NAPOCA

A fost o premiera cu Chalk Paint la Zilele Culturale Maghiare din Cluj-Napoca. Ne-am intalnit cu un public foarte interesat, unii deja cunosteau produsele, altii s-au mirat si chiar erau surprinsi de tot ceea ce se poate realiza cu vopseaua decorativa Chalk Paint.

Gala_Operettszinhaz_20170820_KG_6876-1-magyarnapok-ro

Despre ce ne-au intrebat? Cam despre tot ceea am discutat in acest post – va recomand s-o recititi, si sa ma contactati cu eventualele intrebari noi.

Ce am remarcat la Cluj? In ciuda faptului ca erau zile ale ungurilor din oras, am stat de vorba cu foarte multi clienti vorbitori de limba romana, si mi-a facut foarte mare placere, sa constat entusiasmul cu care au sosit, au stat, si au parasit standul nostru! Aatept stirile lor despre proiectele realizate!

Cum as cota targul in sine? Pe o scara de 10 organizarea a fost de 6 puncte, locatia 7, insa caldura de 11 🙂 !  In general, sunt incantata, ca am reusit sa fim prezenti si ca am intalnit noi clienti. Desi era o premiera prezenta noatra la targ, Cluj-Napoca este deja in inima noastra: clujenii ne contacteaza des pe Facebook messenger Allmycrafts, si la solicitarea clientilor am avut deja doua ateliere acolo anul trecut.

2. TARGU MURES

b_fesztival-gyerekek-forgatagPrezenti pentru a doua oara la Valtoarea Mureseana, a fost o experienta placuta si familiala. De data aceasta am impartit standul cu distribuitorii locali, colegii nostri de la Kamandalu. (Mentionez, ca anul trecut am vopsit mobila la evenimentul Sfera, ceea ce a fost de mare interes. In acest an acest lucru nu a fost posibil, deoarece targul a fost organizat cu o saptamana inainte de Sfera, si locatia curenta nu a fost potrivita pentru activitatea de vopsire.) Ne bucuram, ca atat de multi oameni s-au interesat la standul Annie Sloan. A fost bine sa revad fetele cunoscute, sa auzim ca unii dintre voi au venit la targ doar sa ne caute! Speram sa va vedem si anul viitor, si sa aveti multe proiecte de redecorare pana la anul!

Evaluare targ: organizare nota 9, locatie: 9, caldura: 9.

3. BUCURESTI

Image-130

BIFE-SIM! Pentru prima data am fost la un targ international care a fost organizat pentru profesionisti la Romexpo, si sunt bucuroasa sa recunosc, ca am avut o prezenta extraordinar de reusita, cu un public exceptional.

Allmycrafts a luat parte la targ impreuna cu intreaga echipa Annie Sloan Romania, si ne-am constituit intr-o reala echipa de lucru cu colegii distribuitori. De lucru, la propriu: am vopsit la stand, am avut demonstratii, si v-am avut pe Voi, un Public super deschis la tot ceea ce am avut de oferit. Familia Annie Sloan din tara s-a intregit cu distribuitorul nostru zonal, sosit din Ungaria, Nemiskacat, astfel incat elanul de la stand a devenit de genul unui team-building, caci se intampla foarte rar, ca majoritatea distribuitorilor sa se afle intr-un singur loc si sa lucreze impreuna. De altfel, aceasta este cea mai frumoasa parte a muncii noastre: echipa, care este intotdeauna in spatele nostru, si al Vostru, iar în spatele tuturor se afla însasi echipa lui Annie Sloan. Deci, va oferim cam tot ceea se inventeaza in Familia Annie Sloan, si puteti conta pe noi in orice.

Am primit multa lauda din partea profesiei – Annie Sloan Chalk Paint e o marca de calitate, apreciata, recunoscuta: cine l-a folosit, stie deja, ca este uluitoare, asa-i? A aparut si o cronica în prestigioasa revista de specialitate Revista Din Lemn, o puteti citi aici. Reprezentantii revistelor in targ ne-au acordat premiul (oficial inexistent)  de „cel mai aglomerat stand”.

Image-133Cred ca asta va da deja o idee, cam cum am petrecut acele 5 zile din septembrie. Era o agitatie constanta în jurul standului si, uneori, efectiv abia reuseam de aglomeratie sa raspundem la multele intrebari. Am facut prezentari video live pe Facebook, si multe jocuri. Judecand din multitudinea de feedback-uri pozitive, a fost o reusita totala.

In plus, am construit multe relatii profesionale, am castigat multa experienta, si deja ne gandim, sa fim acolo si la anul.

In concluzie…

Dialogurile, observatiile profesionale si ale voastre directe online ori personal imi sunt de mare folos si in conceptia pe care o elaborez acum, la deschiderea magazinului-atelier din Miercurea-Ciuc – dar despre asta va voi vorbi intr-un post urmator.

Scrieti-mi pana atunci, ce ati realizat de cand ne-am intalnit la una din targuri – ori v-ati intalnit voi virtual cu vopselele decorative Annie Sloan  – si, desigur, va invit de pe acum, sa ne vizitati la anul la targuri!

Va doresc o duminica bogata in proiecte handmade cu Chalk Paint!

 

Sursa fotografii: magyarnapok.ro, vasarhelyiinfo.ro, Annie Sloan Romania