De ce v-am pus oare intrebarea aceasta? Pentru ca oricare ar fi culoarea anului, la noi tot albul e favoritul. Am facut o mica statistica despre cele mai vandute culori la Allmycrafts anul trecut.

Dupa intrebarile primite, multi dintre clientii nostri si-au reconditionat bucataria. Si intr-adevar, o bucatarie alba arata totdeauna extraordinar. Eu sunt norocoasa, nu trebuia sa-mi vopsesc bucataria in alb, pentru ca de la inceput asa mi l-am conceput. Nici nu puteam sa-mi inchipui altceva. Nu e greu de curatat, arata bine, merge cu orice stil si e splendida. Atat.

Ei bine, nu doar bucatariile albe duc topul culorilor, aproape oricarei piese ii sta bine in alb. Albul merge nu doar in interioarele shabby chic, dar si in cele vintage, country, chiar si industrial in diferite proportii si cu accesoriile adecvate.

Va arat deci cele mai preferate culori in 2019 de VOI:

Daca nu le-ati recunoscut dupa nuanta, iata numele lor: OLD WHITE, COUNTRY GREY, ORIGINAL, DUCK EGG BLUE, CREAM, PURE, PARIS GREY, OLD OCHRE, COCO, GRAPHITE. Arata bine impreuna, nu? Sunt toate culori neutre, care merg in orice interior, orice tip de design.

Fiind vorba de buctarii, va arat cateva fotografii inspirationale in aceste culori:

Am observat ca si eu sunt predispusa sa aleg culori neutre cand vine vorba de vopsire. Insa ma straduiesc sa folosesc cat mai multe culori, sa trec acest prag invizibil, pentru ca avem nevoie de culorile vesele, stralucitoare, care ne dau energie si dau dinamism spatiilor. Cei care au vizitat standul Annie Sloan Romania sau au participat la mini-workshopuri in Sibiu sau in Timisoara stiu, ca intentionat nu am luat cu noi vopsea alba, sa ne familiarizam cu culorile. Promisiunea mea pentru anul nou este de a-mi revopsi biroul din LEM-LEM in rosul aprins EMPEROR’S SILK. Nu uitati sa-mi cereti socoteala!

Si in fine, culoarea anului. De obicei nu conteaza care e culoarea anului, oricum cand vine vorba de alegere, vom opta pe ceea ce ne place noua personal 🙂 Si asa e si normal. Insa daca vreti ceva asemanator albastrului clasic – CLASSIC BLUE -, folositi NAPOLEONIC BLUE din gama Annie Sloan. Sau orice alt albastru care se potriveste caminului vostru.

  

Mi-ar placea sa-mi aratati ce ati vopsit cu aceste culori fantastice cumparate de la noi, sa ne bucuram cu voi pentru piesele reconditionate! Aici, sau mai degraba pe pagina Facebook!

Spor la treaba si anul acesta!