Sablon Annie Sloan MEXICAN BIRDS

Sablon Annie Sloan MEXICAN BIRDS

80,00 lei

Mexican Birds este inspirat din dragostea lui Annie pentru broderia traditionala Otomi si designul din Mexic. Arta populara Otomi se concentreaza pe teme de flora si fauna autohtone, precum pasarile si florile tropicale de pe sablon. In mod traditional, oamenii Otomi folosesc multe culori stralucitoare pentru a aduce bucurie in caselor lor, ceea ce functioneaza minunat cu acest design. Pentru un design mai subtil, utilizati nuante tonale.

Sabloanele Annie Sloan sunt din plastic transparent fara ftalati de 0,15 mm. Sunt transparente sa poti vedea exact unde vopsesti atunci cand le utilizezi.
Stiai ca caracteristica speciala a lui Annie Sloan este vopsitul aleator suprapus, cand creezi modele neregulate prin suprapunerea aceluiasi sablon? Incerca cu curaj!

Ambalaj: plic din carton gros

Curatare: fiecare sablon este lavabil. Cel mai usor e sa speli imediat dupa utilizare, inainte ca vopseaua sa se usuce pe ea. Annie foloseste burete umed si apa calda cu sapun. Se intampla sa ramana urme de vopsea pe sablon, dar acest lucru nu afecteaza in nici un fel utilizarea in viitor.

SKU: MBASST Categorii: , Etichete: , , ,

Descriere

Mrimea sablonului: A4

Informații suplimentare

Greutate 0,22 kg

S-ar putea să-ți placă și…