Workshopul de vopsire mobilier mic este conceput pentru cei care vad un potential mai mare in mobilierul folosit si nu doar ceea ce este. Acest worksop este pentru cei care nu gasesc piese de mobilier pe gustul lor pe rafturile magazinelor sau nu le plac obiectele in serie. Daca te regasesti in aceasta descriere, hai la worksopul nostru cu o piesa mica de mobilier (scaun, noptiera, masuta, ladita) pentru a o transforma cu vopselele Annie Sloan.
 
De-a lungul cursului vei putea exersa cateva dintre tehnicile specifice Annie Sloan, aplicarea sablonului si folosirea a mai multor tipuri de ceara, sau chiar tehnici de decorare IOD: Paint Inlay, transferuri sau stampilele. Piesa adusa trebuie sa fie pregatita pentru vopsit, adica (la nevoie) slefuita, curatata si reparata (daca este nevoie), deoarece nu vom avea timp pentru retușarea eventualelor probleme.

Durata cursului este de aproximativ 5 ore, cu pauza de cafea/ceai si o gustare calda oferite din partea casei. Toate materialele și accesoriile necesare pe parcursul atelierului sunt asigurate de Allmycrafts Creative Studio. Workshopul are loc in atelierul nostru din Miercurea-Ciuc,
str. Mihai Eminescu nr. 2-4

Pretul cursului este de 360 RON.

Locurile sunt limitate, vom lucra in grupuri mici de 3-4 persoane. Daca nu se formeaza un grup de minim 3 persoane, ne rezervam dreptul de a reprograma atelierul la o data convenabila pentru participantii inscrisi.

Va puteti rezerva locul achitand un avans de 100 lei din pretul cursului:

  • personal in magazin
  • cu ordin de plata cu mentiunea avans workshop in contul Puskai Melinda I.I. deschis la BCR, cod IBAN: RO92RNCB0152148271720001 (in mentiune precizati „avans workshop” si data workshopului)

Participarea la workshop se poate contramanda cu cel putin o saptamana inainte de incepere cu restituirea avansului. Daca ne anunti cu pana la 72 ore inainte de incepere, ca nu poti participa, nu iti returnam banii, insa poti folosi suma pentru participarea la alt workshop, sau pentru achizitionarea de produse din webshop. In caz ca contramanzi workshopul cu mai putin de 72 ore, pierzi valoarea avansului achitat. Participarea la curs poate fi contramandata o singura data.

Dupa absolvirea cursului beneficiezi timp de 10 zile, de 10% discount la toate produsele din magazin.

Informatii suplimentare la datele de contact de pe site.

Te asteptam cu drag!

Echipa Allmycrafts