TOP 10 proiecte din 2022

Cand incheiem un an, ne place sa privim retrospectiv pe proiectele realizate. Au fost multe si colorate, unele nascute din colaborari, si nu a fost usor sa alegem doar 10 dintre ele. Am selectat pe baza atasamentului nostru de ele. Iata preferatele noastre:

  1. Sifonierul vechi care a prins aripi si a capatat un ingeras pe o baza multicolora. Picanteria acestui proiect pe langa cererea incomuna a fost ca dulapul nu a incaput in casa de scari sa ajunga la atelierul nostru, astfel trebuia sa lucram la el pe coridor 🙂 Dar nu ne-am lasat batuti pana nu a iesit ce ne-a cerut clientul!

2. Aceasta vitrina arata foarte nasol cand a ajuns la noi, un model vechi, comunist. I-am facut niste modele 3D pe usite, le-am antichizat un pic, apoi am pus acelasi model sters pe fundalul vitrinei si in sertare. A plecat de la noi direct spre Pensiunea Fazi din Santimbru.

3. Cand a aparut Satin Paint, eram tare curiosi cum se comporta pe mobila, si aceasta masuta era prima piesa vopsita cu noua culoare Knightsbridge Green. Ne place cum a iesit mai ales ca i-am lasat pentru contrast raftul in culoarea originala.

4. In vara am lucrat impreuna cu echipa Harmopan Bistro la restilizarea incaperii, ca clientii sa se simta cat mai bine cand vin la o masa copioasa.

4. Aceasta noptiera a fost deja revopsita de cateva ori… Cand ne-am mutat in noul atelier, a suferit cateva zgarieturi. Am decis sa incercam pe ea noile hartii decoupage.

5. Comoda aceasta era un proiect de suflet. A tinut mult pana am finalizat-o pentru ca lucram la ea doar din cand in cand acasa, cand si vremea era favorabila. E o piesa foarte veche, avea lipit ceva pe blat, si era vopsit de cateva ori cu vopsea pe baza de ulei. Scopul era sa primeasca un look industrial ceea ce am si reusit.

6. Un proiect voluminos a fost revopsirea gresiei si faiantei in baie. Fiindca nu mi-a mai placut verdele ales acum 10 ani si nu am vrut sa sparg toata baia, am decis sa o revopsesc. Mai greu a fost alegerea culorilor, decat vopsirea in sine… E o munca de cca doua zile daca stii ce vrei 😀 Am zis doua zile, dar brut, pentru ca trebuie timp de uscare pentru fiecare strat, dar de fapt iti ia cam 3-4 ore net. A meritat din plin!

7. La proiectul realizat pentru Scoala de Arta si Meserii a Judetului Harghita am lucrat cu  designerul de interior Antal Rozalinda. Am primit planurile 3D si culorile Annie Sloan alese, pe baza carora am lucrat cu usurinta.

8. Povestea Cenusaresei din PAL… Am vopsit piesa pentru atelier sa pot demonstra clientilor faptul ca se poate vopsi, si chiar stiliza mobila din PAL. Designul este unul iesit din comun, dar sare imediat in ochi. Cu putina creativitate se poate realiza mai bine orice!

9. La final de an am avut o cerere de la firma Herba Millefolium, sa vopsim o servanta veche pentru noul lor magazin in culoarea din logoul lor. Este o culoare specifica, care trebuia mixata. Designul magazinului si conceptul de piesa veche revitalizata provine tot de la designerul interior Antal Rozalinda. Datorita acestui proiect am colaborat si cu firma Hellowuud – ei au taiat logoul expus al firmei. Sunt tare recunoscatoare pentru aceste colaborari, pentru ca sunt sigura, ca vom mai lucra impreuna.

10. Anul acesta ne-au gasit cumva proiectele de design interior, cum a fost si cel de jos, unde am vopsit niste pereti in camera de copii si dormitor cu noile vopsele de perete lavabile.

Ca rezumat al acestui an, se pare ca designul interior este noua noastra directe, fapt pentru care avem deja planuri concrete. Vom reveni curand cu noutati. Pana atunci sa fiti creativi si foarte multumiti in acest nou an!

2023-06-23T11:17:20+03:00