Acest atelier este cel mai complex dintre toate si este recomandat persoanelor care au mai participat la atelierele noastre, cel puțin la cel introductiv, cu tehnici de baza.

De-a lungul workshopului lucram pe patru placute ornamentale de lemn, pe care la final le iei acasa si le poti utiliza ca decoratiuni de perete. Tehnicile invatate la acest curs sunt:

 

– decorare cu foita de aur, aplicarea cerurilor colorate

– sablonare 3D cu praful special Saltwash

– patinare cu tehnica distress si decorare cu ceara metalica

– tehnica rough lux

– color blending

– crapare cu lac Annie Sloan Craqueleur sau lac spray de carapare

– aplicarea transferurilor IOD

– folosirea stampilelor IOD.

Durata cursului este de aproximativ 5 ore, cu pauza de cafea/ceai si snacksuri oferite din partea casei. Toate materialele și accesoriile necesare pe parcursul atelierului sunt asigurate de Allmycrafts Creative Studio. Workshopul are loc in atelierul nostru din Miercurea-Ciuc, str. Mihai Eminescu nr. 2-4

Pretul cursului este de 350 RON.

Locurile sunt limitate, vom lucra in grupuri mici de 3-6 persoane. Daca nu se formeaza un grup de minim 3 persoane, ne rezervam dreptul de a reprograma atelierul la o data convenabila pentru participantii inscrisi.

Va puteti rezerva locul achitand un avans de 100 lei din pretul cursului:

  • personal in magazin
  • cu ordin de plata cu mentiunea avans workshop in contul Puskai Melinda I.I. deschis la BCR, cod IBAN: RO92RNCB0152148271720001 (in mentiune precizati „avans workshop” si data workshopului)

Participarea la workshop se poate contramanda cu cel putin o saptamana inainte de incepere cu restituirea avansului. Daca ne anunti cu pana la 72 ore inainte de incepere, ca nu poti participa, nu iti returnam banii, insa poti folosi suma pentru participarea la alt workshop, sau pentru achizitionarea de produse din webshop. In caz ca contramanzi workshopul cu mai putin de 72 ore, pierzi valoarea avansului achitat. Participarea la curs poate fi contramandata o singura data.

Dupa absolvirea cursului beneficiezi timp de 10 zile, de 10% discount la toate produsele din magazin.

Informatii suplimentare la datele de contact de pe site.

Te asteptam cu drag!

Echipa Allmycrafts