La acest workshop introductiv veti face cunostinta cu tehnicile de baza specifice Annie Sloan, necesare pentru reinnoirea si antichizarea mobilei. Dupa efectuarea cursului vei dobandi cunostintele cu care vei putea reconditiona singur(a) piese de mobilier, folosind cel puțin 5 tehnici.

In prima parte a cursului vei face cunostinta cu notiunile de baza, cu tipurile de vopsea si ustensilele folosite. Dupa care vom exersa tehnicile de baza:

– suprafata texturata scoasa in evidenta cu ceruri colorate si cele metalizate
executare suprafata neteda
– antichizare cu doua culori
aplicarea vopselei Satin Paint
– baituire cu vopsea si whitewash
– sigilare cu ceara si lac.

In a doua parte a atelierului vom vopsi o tava cu una dintre tehnicle enumerate si vom exersa pe ea tehnica sablonarii.

Durata cursului este de aproximativ 4 ore, cu pauza de cafea/ceai si snacksuri oferite din partea casei. Toate materialele și accesoriile necesare pe parcursul atelierului sunt asigurate de Allmycrafts Creative Studio. Workshopul are loc in atelierul nostru din Miercurea-Ciuc, str. Mihai Eminescu nr. 2-4

Pretul cursului este de 290 RON.

Locurile sunt limitate, vom lucra in grupuri mici de 3-6 persoane. Daca nu se formeaza un grup de minim 3 persoane, ne rezervam dreptul de a reprograma atelierul la o data convenabila pentru participantii inscrisi.

Va puteti rezerva locul achitand un avans de 100 lei din pretul cursului:

  • personal in magazin
  • cu ordin de plata cu mentiunea avans workshop in contul Puskai Melinda I.I. deschis la BCR, cod IBAN: RO92RNCB0152148271720001 (in mentiune precizati „avans workshop” si data workshopului)

Participarea la workshop se poate contramanda cu cel putin o saptamana inainte de incepere cu restituirea avansului. Daca ne anunti cu pana la 72 ore inainte de incepere, ca nu poti participa, nu iti returnam banii, insa poti folosi suma pentru participarea la alt workshop, sau pentru achizitionarea de produse din webshop. In caz ca contramanzi workshopul cu mai putin de 72 ore, pierzi valoarea avansului achitat. Participarea la curs poate fi contramandata o singura data.

Dupa absolvirea cursului beneficiezi timp de 10 zile, de 10% discount la toate produsele din magazin.

Informatii suplimentare la datele de contact de pe site.

Te asteptam cu drag!

Echipa Allmycrafts