Cateodata ai nevoie in casa de o decoratiune, o lampa anume si nu vrei produs de masa, unicat insa nu gasesti. Noi te invatam cum sa realizezi un abajur din material textil de designer pe care il coloram cu vopsele Annie Sloan. Poti alege din doua marimi de abajur: cu diametrul de 20 sau de 30 cm. Iti aratam cum sa decorezi materiale textile cu diferite tehnici de vopsire cu Annie Sloan Chalk Paint.

Pe de alta parte, va propunem cateva ore relaxante in care vom mesteri impreuna un abajur personalizat.

Durata cursului este de aproximativ 4 ore, cu pauza de cafea/ceai si snacksuri oferite din partea casei. Toate materialele și accesoriile necesare pe parcursul atelierului sunt asigurate de Allmycrafts Creative Studio. Workshopul are loc in atelierul nostru din Miercurea-Ciuc,
str. Mihai Eminescu nr. 2-4

Pretul cursului este de 180 RON.

Locurile sunt limitate, vom lucra in grupuri mici de 3-6 persoane. Daca nu se formeaza un grup de minim 3 persoane, ne rezervam dreptul de a reprograma atelierul la o data convenabila pentru participantii inscrisi.

Va puteti rezerva locul achitand un avans de 100 lei din pretul cursului:

  • personal in magazin
  • cu ordin de plata in contul Puskai Melinda I.I. deschis la BCR, cod IBAN: RO92RNCB0152148271720001 (in mentiune precizati „avans workshop” si data workshopului)

Participarea la workshop se poate contramanda cu cel putin o saptamana inainte de incepere cu restituirea avansului. Daca ne anunti cu pana la 72 ore inainte de incepere, ca nu poti participa, nu iti returnam banii, insa poti folosi suma pentru participarea la alt workshop, sau pentru achizitionarea de produse din webshop. In caz ca contramanzi workshopul cu mai putin de 72 ore, pierzi valoarea avansului achitat. Participarea la curs poate fi contramandata o singura data.

Dupa absolvirea cursului beneficiezi timp de 10 zile, de 10% discount la toate produsele din magazin.

Informatii suplimentare la datele de contact de pe site.

Te asteptam cu drag!

Echipa Allmycrafts