Daca ai nevoie in casa de o decoratiune unicat si nu vrei produs de masa, fati-o singur(a)! Mai fain oricum nu gasesti decat cel facuta de propriile maini. Noi te invatam cum sa realizezi un abajur din material textil.

In prima parte a workshopului decoram materialul cu stampile IOD si vopsele Annie Sloan cu un design unic. Apoi il coloram cu diferite tehnici cu vopsele Annie Sloan Chalk Paint. Poti alege din doua marimi de abajur: cu In a doua parte a workshopului realizam abajurul de la cap la coada din materialul decorat de tine. Abajurul va avea diametrul de 30 cm.

Prin acest workshop va propunem cateva ore relaxante in care vom mesteri impreuna un abajur – sau un cadou – personalizat.

Durata cursului este de aproximativ 4 ore, cu pauza de cafea/ceai si snacksuri oferite din partea casei. Toate materialele și accesoriile necesare pe parcursul atelierului sunt asigurate de Allmycrafts Creative Studio. Workshopul are loc in atelierul nostru din Miercurea-Ciuc,
str. Mihai Eminescu nr. 2-4.

Pretul cursului este de 190 RON.

Locurile sunt limitate, vom lucra in grupuri mici de 3-6 persoane. Daca nu se formeaza un grup de minim 3 persoane, ne rezervam dreptul de a reprograma atelierul la o data convenabila pentru participantii inscrisi.

Va puteti rezerva locul achitand un avans de 100 lei din pretul cursului:

  • personal in magazin
  • cu ordin de plata cu mentiunea avans workshop in contul Puskai Melinda I.I. deschis la BCR, cod IBAN: RO92RNCB0152148271720001 (in mentiune precizati „avans workshop” si data workshopului)

Participarea la workshop se poate contramanda cu cel putin o saptamana inainte de incepere cu restituirea avansului. Daca ne anunti cu pana la 72 ore inainte de incepere, ca nu poti participa, nu iti returnam banii, insa poti folosi suma pentru participarea la alt workshop, sau pentru achizitionarea de produse din webshop. In caz ca contramanzi workshopul cu mai putin de 72 ore, pierzi valoarea avansului achitat. Participarea la curs poate fi contramandata o singura data.

Dupa absolvirea cursului beneficiezi timp de 10 zile, de 10% discount la toate produsele din magazin.

Informatii suplimentare la datele de contact de pe site.

Te asteptam cu drag!

Echipa Allmycrafts