A fost odata ca niciodata, un sifonier uratel, uitat de oameni, intr-o casa taraneasca dintr-un sat transilvanean…

Povestea noastra insa nu aici incepe 🙂 Comunitatea distribuitorilor Annie Sloan s-a gandit sa organizeze un team building. Si daca tot ne adunam, de ce sa nu vopsim? Colegei de le marketing i-a venit ideea, ca au ei la sat o casa uitata, plina de mobila veche, care ar fi ideala pentru acest scop, si oricum a vrut sa o reinnoiasca. Cand cele doua nevoi s-au intalnit, am inceput sa lucram la eveniment.

Colega a facut fotografii despre piesele de mobilier, a ales culoarea de baza, si ne-a rugat pe noi, distribuitori, sa ne alegem cate o piesa si sa venim cu o conceptie, eventual schite gata facute la eveniment, pentru ca avem doar 2X6 ore la dispozitie sa terminam proiectul.

Mie din prima mi-a fost simpatic un sifonier mare, inchis la culoare, foarte sobru. Mi-am propus sa-l readuc la viata. Aveam in cap un plan, stiam cu ce culori voi lucra, dar prima intalnire a fost decisiva. Cerinta colegei a fost sa folosim Oxford Navy, un albastru marin foarte inchis ca si culoare de baza, ea fiind tipica mediului rural din care provine.

Initial am avut in cap un ombre, am vrut sa imblanzezsc albastrul deschis cu Provence, albastrul cerului de vara. Dar fiind fata in fata cu acea piesa robusta, mi s-a parut mult prea feminina tehnica gandita.

Am inceput sa aplic cele doua culori, si la intalnire