În funcție de stilul pe care îi dăm, negrul are puterea de a adăuga o sofisticare rafinată sau o senzație simplă de țară. Se pare că acesta va fi o culoare dominantă în tredul anului 2018 – împreună cu nuanța apropiată de Duck Egg Blue de pe paleta Annie Sloan, promovată de Behr fiind chiar culoarea preferată al anului viitor. În postul lunii vă dăm inspirații pentru aceste două culori.

Industria culorior vine în întâmpinarea trendurilor anului 2018, să vă inspire în deciziile ce sunt pe cale să le luați pentru transformările căminului dumneavoastră. Liderii de piață își urmează instinctul și parametrii pieței și a rutinei, și își anunță chiar și culorile anului 2018. Astfel a decis și Behr, anunțând în miez de vară culorile ce pot fi decisive trendului din anul viitor. Deși până la anunțul de etalon Pantone mai sunt luni întregi, ne-am dorit să vă informăm despre aceste anunțări intermintente – mai ales pentru faptul că vestea bună este: și paleta de culori Annie Sloan Paint™ vă poate satisface dorințele în nuanțele luate în vizor de Behr.

  1. Negrul – un trend desăvârșit

Ambianța casei poate fi îmbunătățită foarte mult cu utilizarea celor mai recente nuanțe, întrebarea este: cum și unde să aplicați vopseaua neagră în casă?

Sfatul lui Annie la Graphite: „Merge bine cu culori puternice ca de exemplu Provence, dar merită încercat și peste Emperor’s Silk.  După ceruire devine un negru superb, catifelat, ca sistul negru.”

Haidei să vedem câteva idei de genul „ce putem face cu negrul”?

Negrul relaxant – pentru muncă fără distragere.

Vopsirea peretelui în colțul nostru de lucru, ori armonizarea în negru al elementelor decorative ne poate conferi un mediu de lucru foarte liniștit și un refugiu pentru concentrare valoroasă.

aa5537fea233bcfc65d062a9bafb8d14--teen-bedroom-furniture-home-office foto-hearthomemag-co-uk

Negrul profund

Vopsiți unul dintre pereții mai mari ai camerei într-o nuanță mată neagră ca punct focal pentru o atmosferă mai relaxantă. Nuanțele culorii negre și spectrul bogat al culorilor gri creează în profunzime o atmosferă “de dramă” al unui aspect modern.

88e4c04fb66bd868fdeb477c8aac7aaf--minimalist-bedroom-minimalist-decor 74631eae700843cb0ee980efa6ab3d4a--paint-furniture-black-painting-furniture

Oază de dormit

Un dormitor cu peretele său în tonurile negre devine profund și bogat, transformând dormitorul nostru într-un loc de odihnă relaxant și modern. Simțurile ni-l descriu ca fiind adâncă, bogată și relaxantă, și este eficient și modern chiar și pentru camera copiilor noștri teenageri.

dc583db30df75d5642008db06a6d2960--bedroom-sets-master-bedrooms preteen-boys-bedroom-teenage-boy-bedrooms

teen-boy-rooms-kids-rooms graphite-haloszoba02

Baie neagră cu șarm

Dacă baia are o fereastră mare, încadrați-o într-un perete negru, care îl accentuază pentru a arăta mai bine. Nu uitați: aplicarea lacului pe bază de apă, ori a cerii albe sau negre poate conferi tuturor materialelor o strălucire aparte și dau o atmosferă elegantă locului.

a6490a4e4923c7fdb7e5a20664cc018c--bathroom-wall-bathrooms-decor 634cbf6458d8f70c0b666dc4d24bebdc

Aveți în vedere, că Chalk Paint este certificat a fi non-toxic – deci este fără dar și poate recomandat în camera copilului. Sigur, sunt valabile pentru Graphite și toate celelalte însușiri ale vopseelelor Chalk Paint:

–    se lucrează ușor, mobila nu trebuie preparată mult – curățată doar, deci degresată
–    se pot obține texturi frumoase, variate (se poate antichiza cu ea, totodată se poate aplica 100% uniform)
–    oricine poate învăța technicile
–    se poate folosi pe o varietate mare de suprafețe.

Iar dacă dorii să obțineți suprafețe în camera copilului, unde să poată desena cu cretă – iarăși este Graphite o alegere bună. Contactați-ne și vă instruim pas cu pas!

Dulapuri vopsite în negru

Reinventarea dulapurilor în culoarea neagră poate fi o adevărată surpriză. Bucătăria poate fi un loc țintă în întroducerea culorii negre, care aduce îmbunătățiri remarcabile.

graphiteswirldresser-SkyBluePinkCollections f1d57ff856e94de492a529c28db44480

graphite-kitchen-FOTO-beautikitchens-pont-com

Colț media cu fundal negru

Utilizați negrul pe peretele camerei media pentru a reduce strălucirea reflectorizantă și pentru a ridica experiența de vizionare a televizorului la un nou nivel.

9aed628ee9bd5d05931e5c4f1c325a9c--media-room-design-tv-walls  decoration-dinterieur-masculine-exemples-45-amiens-amiens-nord-carrefour-carte-lens-train-24035718-taupe-incroyable-blanche-centre-ville-de-france-la-geographique-grise-p

  1. Duck Egg Blue – pentru alungarea stresului

În ultimii ani, culorile albe și neutre au dominat lumea culorilor vopselelor. Dar acum a ajuns culoarea anului 2018 un albastru-gri special, care vă va oferi o liniște totală în casă! Pe paleta lui Annie Sloan Duck Egg Blue este culoarea gri-verzuie, cu nuante de albastru domol, pe care eu o numesc simplu albastru mucegai – nuanța care este ridicată de către Behr la rangul de Culoarea anului 2018”. Sfatul lui Annie o găsiți la descriere – iar Behr prognostizează, că această nuanță caracteristică mai ales rococoului francez, sau al interioarelor suedeze, va înlocui de tot albul din căminele noatre. Aceasta este prima dată când compania a ales culoarea anului, apreciind în această culoare, cum nuanțele albastre de molid și componentele fine de cenușii verzi se îmbină într-un stil relaxant.

foto-Duploy-Simone foto-homeattractive-pont-combarn-style-self-build-kitchen-FOTO-homebuilding-co-uk

Unde ne-ar plăcea s-o avem?

Înainte de toate, trebuie să avem în vedere, că Duck Egg Blue radiază dispoziții complet diferite pe considerentele folosirii cu alte culori. Atunci când este folosit pentru iluminarea unei camere, se percepe elegant și oficial. Cu toate acestea, împreună cu lemnul natural, ori albul, culoarea pare energică și vibrantă, oferind o atmosferă ospitalieră interiorului.

Laura-Ashley-Josette