IMG_20171208_152513De cand am deschis atelierul-studio din Miercurea-Ciuc, deci de mai bine de o luna, foarte multi m-ati intrebat: oare cu ce culori, tehnici am redecorat piesele de mobier din spatiul nostru comunitar. Acum va fac pe plac, si astept intrebarile voastre – ori comenzile 😉 !

1. Dulapior de protocol cu sablon DIY de petale
Acest proiect emblematic este acum una din piesele de rezistenta a spatiului – l-am pus chiar vis-a-vis de intrarea in magazin, si imi place mult, sa umblu lejer de mai multe ori in fiecare zi la ea, sa servesc cumparatorii cu cafea, caci l-am instalat direct pe post de mobila de protocol.
IMG_20171103_172550 k
Cum arata inainte? Asa:
19758426_1615160348502644_617339642_n
Ce culori am folosit?
Am preparat acest post astfel, ca toate culorile sa va duca cu link la cele respective, sa le puteti studia de indeaproape, cu exemple de proiecte de la Annie Sloan alaturi 🙂 cu buton de comanda online.

Cu ce am lucrat?

  • am folosit pensula rotunda mica, adica nr. 8. pentru vopsit
  • sablonul? este realizat DIY de catre mine, din carton 🙂

Cat timp necesita proiectul?

  • cu timpurile de uscare incluse durata de realizare al acestui proiect: 4 ore

2. Birou Lem Lem

Acest proiect este o transformare de sarbatoare: inainte de deschiderea ofiala al atelierului-magazin, cu aceasta piesa am sarbatorit noul spatiu, si totodata lansarea culorii Sperantei, culoarea Lem Lem de Annie Sloan. Va arat procesul de transformare, cu starea de Before cu tot (pentru a mari dati click pe fotografii):

  • pe partea de jos am lucrat cu pensula din par natural, ca sa-mi iasa o suprafata bine texturata
  • am finisat cu ceara transparenta, dupa care am aplicat ceara inchisa ca efect de antichizare
  • blatul l-am preparat cu Honfleur, si direct pe statul de vopsea – deci nu dupa ceara transparenta! – am aplicat ceara Dark Wax, astfel am reusit sa obtin acest aspect de nuc.

IMG_20171108_104039

Asa il gasiti acum in magazin (dati click pe fotografii!) – momentan e biroul meu de lucru 🙂 din studio.

3. Mobilier redecorat in regim de very first time 

Colega mea, cu care inchiriem acest spatiu comercial, a fost vrajita de Chalk Paint si de posibilitatile de redecorare – astfel incat a studiat inspiratiile, am discutat impreuna ce ar dori sa aiba in partea sa de atelier, si iata, va arat cum i-au iesit incercarile de first time, daca pot spune asa, caci le-a realizat cu un mare elan cam simultan.

  • Dulapul cu nasturi

– s-au folosit culorile French Linen si English Yellow, proiectul fiind inchis cu Clear Wax; fiind un atelier de cusut, ni s-au parut foarte potrivite nasturile gigantice pe post de buton

23032623_1433164300130457_6652258477804143537_n

  • Personalizare in spectru geometric

Ce culori vedem? Paris Grey, Old White, Scandinavian Pink, Antoinette si French Linen, iar proiectul e simplu inchis cu Clear Wax.

Cum vi se pare atmosfera? Haideti in magazin, sa puteti simti din plin ambianta, sa puteti pipai si studia proiectele – si va ofer si un ceai sau o cafea de pe un mobilier deja de la sine inteles, foarte special 🙂

Si, stati alaturi, pentru ca de sarbatori avem oferte, credem, interesante, pentru cadouri de Craciun – intrati aici.

Va astept intrebarile in mesaj, comentarii – si nu uitati sa-mi trimiteti p