Nemiskacat Enikő

Salut si iti multumesc ca citesti blogul meu!

Ma numesc Melinda.

Sunt manager relatii publice si am doi copii mici. Cand s-a nascut primul nostru copil, ne-am mutat la tara, sa avem curte unde sa poata alerga copiii. Viata nu e mai usoara, dar e mai altfel, esti mai liber. Am reinnoit o casa, si aveam s-o mobilam. Am gasit in sura si in pod mobilier vechi, asa ca nici nu aveam de gand sa cumpar mobila noua. M-am apucat sa reciclez mobila veche. Am slefuit ore in sir, m-am chinuit si cu polizorul unghiular pana am ajuns sa arate cumva. Apoi s-a nascut al doilea copil, si stateam de mai mult de doi ani acasa cu copii. Aveam un hobby din copilarie, cusutul, care imi satisfacea cat de cat creativitatea. Aveam foarte multa energie in plus. Pe atunci m-am intalnit cu vopseaua Annie Sloan Chalk Paint™. Mi-am dat seama, ca vopsitul mobilei poate fi si altceva decat chinuiala. Si mai si arata bine! Chalk Paint™ e foarte usor de folosit, nu necesita grunduire, nici slefuire prealabila. Era pentru mine! Se usuca repede si nu miroase. O puteam folosi pe langa copii. Pana ei se jucau in curte sau dormeau, eu putem vopsi. A fost dragoste la prima vedere, adica la prima incercare.

Fiindca in Romania nu se gasea vopseaua, am achizitionat-o din strainatate. Pana m-am decis sa fac un pas mare si sa aduc brandul in tara. Mi-am zis, ca daca nu avem in tara, de ce sa nu aducem, daca e ceva de calitate? Astfel am devenit distribuitor… Am fost la Oxford sa invat direct de la Annie Sloan. Si acum va impartasesc aceste cunostinte, pentru ca si voi ati putea face minuni cu ea! E o senzatie foarte unica cand vezi materialele, culorile, formele si obiectele devenind ceea ce ti-ai inchipuit.

Mai am o gramade de idei in cap, si fel de fel de planuri pentru viitor! Va arat cum am inceput eu vopsitul. Alatura-te si tu!

Ma gasesti pe Facebook: Allmycrafts si pe Instagram: Allmycrafts

Te poti alatura grupului Annie Sloan Chalk Paint Romania, pe care am creat-o pentru fanii acestei vopsele, sa ne impartasim experientele, sa dam idei si inspiratii unii altora. Hai si tu sa-ti colorezi viata!