Workshopul cu tehnici IOD este recomandat persoanelor care doresc sa-si largeasca paleta de activitati creative.

Este un workshop complex, unde vei face cunostinta cu mulajele si imprimeurile Paint Inlays de la IOD (Iron Orhid Designs). De-a lungul atelierului vopsim si decoram doua piese diferite: pe un ghiveci de flori invatam cum se lucreaza cu mulajele IOD de la aplicare la finisare, inclusiv antichizare. Pentru vopsire si antichizare folosim produse Annie Sloan. Pe de alta parte vom vopsi o tava pe care vom invata si exersa aplicarea imprimeurilor Paint Inlays. Paint Inlays este un produs revolutionar DIY, imprimeu cu vopsea de calitate premium, care este unica pe piata.

Toate tehnicile invatate la acest atelier le vei putea folosi pentru proiectele tale de transformare a mobilei sau pentru a decora obiecte mici.

 

Durata cursului este de aproximativ 4 ore, cu pauza de cafea/ceai si snacksuri oferite din partea casei. Toate materialele și accesoriile necesare pe parcursul atelierului sunt asigurate de Allmycrafts Creative Studio. Workshopul are loc in atelierul nostru din Miercurea-Ciuc, str. Mihai Eminescu nr. 2-4

Pretul cursului este de 275 RON.

Locurile sunt limitate, vom lucra in grupuri mici de 3-6 persoane. Daca nu se formeaza un grup de minim 3 persoane, ne rezervam dreptul de a reprograma atelierul la o data convenabila pentru participantii inscrisi.

Va puteti rezerva locul achitand un avans de 100 lei din pretul cursului:

  • personal in magazin
  • cu ordin de plata cu mentiunea avans workshop in contul Puskai Melinda I.I. deschis la BCR, cod IBAN: RO92RNCB0152148271720001

Participarea la workshop se poate contramanda cu cel putin o saptamana inainte de incepere cu restituirea avansului. Daca ne anunti cu pana la 72 ore inainte de incepere, ca nu poti participa, nu iti returnam banii, insa poti folosi suma pentru participarea la alt workshop, sau pentru achizitionarea de produse din webshop. In caz ca contramanzi workshopul cu mai putin de 72 ore, pierzi valoarea avansului achitat. Participarea la curs poate fi contramandata o singura data.

Dupa absolvirea cursului beneficiezi timp de 10 zile, de 10% discount la toate produsele din magazin.

Informatii suplimentare la datele de contact de pe site.

Te asteptam cu drag!

Echipa Allmycrafts